Ni är vinnarna

SPEL

Sportbladets läsare får de bästa tipsen i Sverige

Dagens säkra har prickats tio dagar i rad.

Ledning i Stryktipsligan.

Ledning i V75-ligan.

Sportbladets läsare är vinnarna.

Sportbladet har flest spelsidor – i dag nio stycken.

Sportbladet har de största spelprofilerna – Ulrik Sandebäck, Micke Nybrink, Challe Berglund, Stig H Johansson, Lutfi Kolgjini, Dan Glimne och Martin Berg.

Sportbladet vinner mest – Dagens bästa spel är en succé, vi toppar Stryktipsligan, vi är etta i V75-ligan.

Vår nye sportspelexpert Ulrik Sandebäck har blivit landets ledande.

– Framgång föder framgång. Responsen från läsarna har varit enorm, jag har aldrig varit med om något liknande, säger Ulrik.

Tio av tio säkra

Dagens säkra har suttit tio dagar av tio. 13 rätt på Europatipset har prickats på 64-raderssystemet. Bomben gick in till 1 400 gånger pengarna.

Bland annat.

På bara en och en halv vecka.

Nu laddar Ulrik för en intressant spelhelg.

– Jag skulle passa på att spela redan i kväll. Jag tycker att Växjö Lakers är mycket spelvärt till 1,95 hemma mot Bofors. Ett annat bra spel är Edsbyn till 1,75 borta mot Hammarby. Tror knappast att Edsbyns fyra landslagsmän vill komma till landslagets samling i Västerås sent i natt som förlorare. Lägg sedan till Rögle och du har en spelvärd trippel till drygt fyra gånger pengarna.

– Men helgens bästa spel är nog Bordeaux som spelar hemma mot ett deppigt Marseille. Gästerna har haft en tung säsong i franska ligan och får svårt att ladda om efter 0–4-debaclet mot Liverpool i Champions League. Så att avsluta en rolig helg med Bordeaux till 2,25 behöver inte vara fel.

Bli en vinnare med Sportbladet.