”Kan Rubin Kazan rubba Barça igen?”

SPEL

Ola Andersson tippar Champions League

Ny Champions League-omgång och nya möjligheter att tjäna pengar på världens hetaste fotbollsturnering.

Betssons spelexpert Ola Andersson ger dig sina bästa tips till veckans Champions League-omgång, exklusivt för Sportbladet Spel.

Foto: Ola Andersson

Omgångens trippel:

Grupp D.

2010-12-07. BARCELONA-RUBIN KAZAN / 1 (1,45 ggr pengarna)

Barca är klara gruppvinnare och Rubin jagar andraplatsen och måste nog vinna på bortaplan om avancemang ska vara realistiskt. Tror Barca tar ganska lätt på matchen men har ändå ett ansvar att vinna den. Annars kommer väl en stämning från FCK? Oavsett vilka som startar i Barca så blir det vinst. Men det kan nog bli jämnt om Rubin spelarna får höra att chansen finns. Beror ju mycket på hur det går mellan FCK-Pana. Minns vilka som slog Barca på Nou Camp i förra säsongens Champions League – Rubin Kazan. Men det blir ingen repris, eller? Se mitt förslag på högoddsare.

Mitt speltips: 3-1.

Grupp D.

2010-12-07. FC KÖPENHAMN-PANATHINAIKOS / 1 (1,42 ggr pengarna)

Motivationen som FCK har i den här matchen blir deras vapen. Med risk för att Rubin skräller i Barcelona så måste FCK spela för att avgöra på egen hand. Pana har inget att spela om, kan inte ens nå en plats i Europa League. Mitt speltips: 2-1.

Grupp C.

2010-12-07. MAN UNITED-VALENCIA / 1 (1,75 ggr pengarna)

Seriefinal i grupp C. Valencia måste vinna för gå om United. Men med tanke på hur United ändå lyckats prestera i Champions League och Premier League fast de inte spelat bra och Rooney varit borta – så tror jag på dem här. Rooney är som sagt tillbaka och Berbatov verkar gilla det, 5 mål mot Blackburn i förra helgen vittnar om det. Kommer också ihåg förra mötet mellan lagen 29/9 där United vinner på bortplan med 1-0 utan att förta sig. Valencia är ändå nöjda med avancemanget.

Mitt speltips: 2-0.

Omgångens högoddsare:

Grupp D.

2010-12-07. BARCELONA-RUBIN KAZAN / 2 (6,85 ggr pengarna)

Ska väl inte kunna hända igen? Vinst för Rubin mot Barca på Nou Camp är väl omöjligt, eller? Ska Rubin ha chans att gå vidare från gruppen så bör de vinna. Det kan finnas en chans att FCK tappar poäng mot Panathinaikos och då måste alltså Rubin fixa tre poäng. De har inte samma kvalitet i laget som vann på Nou Camp förra gången – men nu har de motivationen, så det räcker. Om du inte tror det räcker till vinst så är kryss också bra odds på, 4,15 ggr pengarna.

Speltips: 0-1.

Minimedia