– Cagliari är helt ur slag för tillfället

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladets spelexpert om söndagens spel

Foto: AP

Här är Dagens Bästa Spel, söndag 28 mars 2010.

✓ Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Sampdoria visade trots förlusten fortsatt form i en bra och poängvärd insats mot Bari i veckan. Cagliari är däremot helt ur slag för tillfället och utan ett par ­ordinarie namn stör man knappast ett CL-jagande Sampdoria.

DAGENS DRAG

HSV drömmer om en ­hemmafinal i Europa ­League i maj och den ­jakten kostar kraft i ligan. Här saknar man dessutom sjuke försvarskuggen ­Mathijsen samt Elia och Jansen med flera. 3,36 (Pinnacle) på ett kapabelt M’gladbach är spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Paris SG varvar fortsatt bra och dåliga insatser och är definitivt inget att lita på. Boulougne slåss för sin ­existens i högsta ligan och har visat fin form på slutet. 1,38 på PSG – nej tack!

✓ Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Många talangfulla treårsston i DD-2 men än så länge ­tycker jag att 6 Song Glider är den som visat mest. Det visade hon förra året och dagens start är årsdebut. Med sin startsnabbhet får hon grepp om loppet och behåller det in i mål.

DAGENS DRAG

När 6 Man on the Moon (V65-2) kan gå barfota är han vass. Spåret till trots tror jag att han kan utmana om ledningen men med ­Kihlström i sulkyn vet man att taktiken kan ändras vilket är en fördel. 1?640 meter passar också Man on the Moon bra.

DAGENS AVSLAG

Precis som i fredags står jag över hockeykvartsfinalerna. De två matcher som lever är stentuffa. Både Färjestad och Linköping måste vinna. Annars är det over and out för dem.

✓ Tomas Brolin (Spelexpert hos Nordicbet)

DAGENS SÄKRA

Åtvidaberg är utan tvekan allsvenskans sämsta lag. Man är uddlösa framåt och jag spelar att ÅFF går mållösa från matchen till fina 1,90.

DAGENS DRAG

Färjestad var utspelade senast och nu ligger all press på Karlstadslaget. Skellefteå har allt att vinna och nästan tre gånger pengarna på bortaseger är helt klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Gefle är svårspelade hemma på Strömvallen och Malmö FF har blivit alldeles för stora favoriter. Jag avstår spel.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

Publicerad: