Spel

”United får problem – avstå spel på dem”

SPEL

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 21 oktober.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Apoel Nicosia har överraskat positivt i de inledande matcherna. Nu har dock laget drabbats av tunga defensiva avbräck och ett hemmastarkt Porto liras med hcp -1 till 1,80 hos Bet365. IFK Skövde har imponerat på hemmaplan och ett talangfullt RIK får nog svårt att stå emot här.

DAGENS DRAG

Tilltalande odds på ett stabilt och kapabelt Bordeaux mot ett offensivt försvagat Bayern som saknar såväl tongivande Ribery som Robben. Chicago har inlett säsongen på ett övertygande sätt och 1,90 på ettan mot ett bortasvagt Vancouver är intressant.

DAGENS AVSLAG

Manchester United har inte spelat som bäst på slutet och med namn som Rooney, Fletcher och Evra med flera på skadelistan kan laget får problem på platsgräset i Moskva. Den sårbara tvåan ger alldeles för dåligt betalt.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Hilda C.D. (V64-1) tar jag ställning för i ett annars lurigt stolopp. Hon har sett dunderfin ut på slutet. Senast svepte hon allt i mäktig stil. Hon bör krossa allt, bara hon slipper dödens. I V64-5 singlas 5 Caddie Comet. Riktigt bra senast då han stack till spets och försvann till överlägsen seger.

DAGENS DRAG

4 Two Oceans (V64-3) har kanske inte gett något vidare begåvat intyck, galopperna har löst av varandra. Men nu ser han ut att ha sansat sig lite och de två segrarna ger mersmak. Bra chans. Glöm heller inte bort 15 Jeans Broline i V64-4. Han har lopp i kroppen och fick inte chansen i comebacken.

DAGENS AVSLAG

8 Wingait Waikiki (V64-2) är spelad till tidig favorit. Hon svek senast och är inget hett segerbud. 6 Omega Boko (V64-6) är säkert bästa hästen men formen är ännu inte på topp. Garderas.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

5 Caddie Comet (V64-5) såg riktigt bra ut senast då han vann enkelt från ledningen. Är snabb ut och skulle Björn Goop hitta till ledningen med sin häst är loppet troligtvis över. Kan även vinna från andra positioner då han är stark och rejäl. En bra spik.

DAGENS DRAG

9 Alvena Leela (V64-4) har jag spelat flera gånger utan framgång men nu när Åke Svanstedt svingar sig upp i vagnen räknar jag med utdelning. Hästen har fina fartresurser och kuskpluset är enormt. 1 Toulouse (V64-6) kan få ett drömlopp och är given på kupongen.

DAGENS AVSLAG

3 Americandream A.T. (V64-4) vann säkert från ledningen senast men stöter nu på tuffare motstånd. Conrad Lugauers hästar är inget jag gillar och det ska mycket till för att den här favoriten ska vinna. Får inte plats på min kupong.

ANNONS EXTERN LÄNK

PREMIÄR! Klicka hem Sportbladets Heja Sverige-tröja till EM. Begränsat antal – först till kvarn

Sportbladet Shop

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel