Spel

”Chelsea kan få problem”

SPEL

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 28 oktober.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

FC Zürichs framgångar i Champions League under hösten har gått ut över ligaspelet och man är långt efter ledande Young Boys. Till mötet med rivalen Basel lär man dock tända till och då gästerna har stora skadeproblem i nuläget känns ettan till fina 2,55 (Nordicbet) som ett bra spel.

DAGENS DRAG

Udinese har gjort några sämre resultat på slutet men spelmässigt är det ingen större fara med formen. Roma utan bland andra Totti, Burdisso och Riise lär få det kämpigt på Friuli. Bra odds även på Arsenal hemma mot ett försvagat Liverpool i ligacupen.

DAGENS AVSLAG

Chelsea vilar i stort sett hela sin förstaelva och precis som mot QPR i förra omgången kan man få problem här. Bolton har förvisso lite sjukdom i truppen men lär ändå mönstra ett starkt lag och 1,25 är ointressant.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Quassia Lascaux (V64-3) är den sunda spiken när Solvalla bjuder på toppsport i kväll. Hon är startsnabb, har drömläge bakom bilen och lär leda från start till mål. Med senaste loppet i kroppen är hon i fin form igen. 9 Alvena Pele (V64-5) har också bra chans. Han sveper troligen allt i spurten.

DAGENS DRAG

7 Pinepower Rose (V64-1) var jättefin senast och kan skrälla om favoriterna tappat lite form. 9 Yanantin Boko (V64-2) krossade allt med en grym långspurt senast. Passas igen trots bakspåret. Fine 11 Monster Drive (V64-6) satt fast med massor sparat senast och är mitt drag på dubbeln.

DAGENS AVSLAG

Segervane 2 You Bet Hornline (V64-5) är klar favorit, i alla fall på det tidiga spelet. Han kan förstås vinna från sitt fina läge men jag tror att han får svårt mot Alvena Pele även den här gången.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

4 Marshland (V64-2) spurtade otroligt bra i Derbyt och blir bara bättre och bättre. Stefan Hultman låter kanonnöjd med sin häst och i kväll tror jag att han leder runt om. Jag håller Marshland som en av de tre bästa i kullen och det är en bra spik.

DAGENS DRAG

10 Global Lawbreaker (V64-6) är en mycket bra häst som det finns mycket utveckling i. Senast höll han farten bra efter ett tufft lopp och skulle det bli tempo på loppet plockar han ner många till slut. Ett intressant drag i en favoritbetonad omgång.

DAGENS AVSLAG

Svårt att hitta bra avslag men 3 Hot Southwind (V64-4) var rätt så stinglös senast. Jag är inte säker på att han har formen på topp och då han är bäst över kort distans känns han sårbar. Ingen het favorit.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel