Spel

”Danmark vinner enkelt”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns många starka vinnare i VM-kvalet. Tyvärr för oss svenskar tror jag Danmark vinner enkelt över ett försvagat Albanien, som bland annat saknar sin största stjärna Lorik Cana. Odds: 1,25. Peru är uselt och saknar flera klasspelare. Brasilien vinner lätt. Frankrike bara vinner till 1,18.

DAGENS DRAG

Grekland gjorde en bra match i Israel (1–1). Spelar nu ”returen” hemma och förstärks då av viktige Katsouranis. Stort plus! Israels stjärna Benayoun utgick skadad sist – är tveksam nu. Ettan spelas till 1,78. Andorra saknar ­sina två bästa spelare. Kroatien ”hcp-spelas” minus tre mål till 2,30.

DAGENS AVSLAG

Costa Rica är inget lag jag spelar på till låga 1,30. Visst El Salvador är inte speciellt bra – men laget hade 2–0 mot USA senast i 80 minuter. Fick sedan nöja sig med en poäng. Det kan bli kryss igen?...

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

I V64-5 gör 4 Half Breed en spännande start. Den startsnabbe femåringen debuterar nämligen för Lähdekorpi. Vad det kan betyda har vi sett prov på många gånger. Finländaren har presentera ett gäng förvandlingsnummer genom åren. Ett plus att hästen körs av Björn Goop för första gången.

DAGENS DRAG

9 Romero Bob (V64-4) borde få vinna nu. Har inte haft något flyt på slutet men svarat för vassa avslutningar i skymundan. Jag chansspikar. 4 Cadeau K. (V64-1) är värd en varning. Hästen har visat knallform på slutet medan några av de andra i loppet är tveksamma. Senast flög han fram över mål!

DAGENS AVSLAG

1 Fama Currit (V64-1) är klar favorit. Hon riskerar dock att bli över från spår ett bakom bilen och garderas. 3 Mad Image (V64-4) är också hårt spelad. Men här ligger stall Goop lågt i comebacken.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

4 Half Breed (V64-5) gör första starten för Kari Lähdekorpi och jag tror det blir seger direkt. Half Breed har tidigare visat prov på fint kunnande och med Björn Goop i vagnen för första gången känns det intressant. Nu tror jag det blir tidig ledning och sedan rena defileringen till seger.

DAGENS DRAG

6 Super Khan (V64-6) har gjort flera strålande insatser på sistone och spurten senast var mycket bra. Han är snabb ut och skulle han hitta till ledningen tror jag loppet är över. Han går även bra från andra positioner och ska passas. Se även upp för 3 Duplex (V64-2) som har bättre form än vad raden visar.

DAGENS AVSLAG

5 Giant Superman (V64-1) är iskall i kväll. Fredrik B Larssons stjärnhäst behöver alltid några lopp i kroppen efter vila för att prestera på topp. Jag tror att Giant Superman körs passivt och han har betydligt större lopp framåt sommaren.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel