Han förväntas bli Messis nye lekkamrat i Barça

SPEL

Neymar hamnar i storklubben enligt spelbolag: ”Ska redan ha skrivit under ett förtidskontrakt”

Foto: Neymar.

Hela Europa suktar efter underbarnet Neymars namnteckning.

Att han lämnar Santos är självklart – frågan är bara när. Och just nu spår ett spelbolag att det blir Barcelona som blir hans framtida klubbval.

– Ryktena säger ju att han redan signerat ett förtidskontrakt med klubben, säger oddssättaren Owen Ordway.

Lionel Messi, Xavi, Andrés Iniesta – med flera.

Till den stjärnspäckade laguppställningen kan snart det brasilianska underbarnet Neymar läggas i FC Barcelona.

Det är i alla fall spelbolaget Betsafe och dess oddssättare helt säkra på.

Succé i OS

Supertalangen gör just nu succé i OS, och sedan ett år tillbaka har hela fotbolls-Europa mer eller mindre jagat hans namnteckning. Men enligt spelbolagets oddssättare blir det alltså Barcelona som drar det längsta strået.

Oddset på att 20-årige Neymar hamnar i Barça är låga 1,35.

– Ryktena säger ju att han redan signerat ett förtidskontrakt med Barcelona, eftersom han inte vill flytta omgående, säger oddssättaren Owen Ordway. Han fortsätter:

– Han skulle verkligen passa in i Barcelonas sätt att spela, där anfallsspelet är mycket rörligt och spelarna inte har några fasta positioner.

Zlatans klubb på listan

Med på oddslistan finns även klubbar som Real Madrid och Zlatan Ibrahimovics nya klubb PSG, men att fransmännen lockar honom är knappast troligt, vilket oddset även indikerar, hela 30 gånger pengarna.

– PSG har redan spenderat massvis med miljoner på Zlatan Ibrahimovic, så att de satsar ytterligare miljonbelopp på Neymar är inte troligt, säger Owen Ordway.