Kommer Strömbergs dominans fortsätta?

SPEL

Utmanarna Thomas Nordahl och Karin Lundgren satsar hårt

Glenn Strömberg, Expekt, har dominerat de två första omgångarna av Spelbolagsfajten.

Kommer han fortsätta dominansen efter sommaruppehållet?

Nu utmanas han av Thomas Nordahl, Bet24 och Karin Lundgren, Betway.

Vem har mest i spelkassan efter fem omgångars spel.

Thomas Nordahl, Bet24

Jättekul att man får chansen att få vara med. Jag kommer att kämpa väldigt hårt för att hålla mig kvar i kampen, jag tror jag har stora chanser att klå Glenn Strömberg då italianska ligan drar igång. Det kommer att bli en riktigt spännande och prestigefylld kamp att slå min tv-kollega! Årets Premier League kör igång, där vi har många i svenska intressen att bevaka. Inledningen av Premier League är alltid völdigt spännande när man inte riktigt vet var alla lag står formmässigt.

Vi inleder hårt med en het trippel på Premier League!

Everton-Wigan 1

Everton gjorde en bra säsong ifjol, medan Wigan höll sig kvar med knapp marginal. Evertons Tim Cahylle är skadad, men hemmaplan avgör.

West Ham - Manchester City 1

Vi har självklart starka känslor i detta heta svenskmöte, ska man hålla på Freddie Ljungberg eller den gamle räven ”Svennis”. Islänningen Eggert har värvat hårt med Bellamy från Liverpoool, Parker från Newscastle och Freddie Ljungberg från Arsenal och det är mycket viktigt för West Ham att få en bra hemmastart. ”Svennis” behöver nog en månad på sig minst, innan han har fått alla bitarna på plats i sitt lag. Inte minst då vår svenske målvakt Andreas Isaksson är skadad.

Manchester United – Reading 1

Detta är den säkraste matchen i vår heta trippel. Sir Alex har gjort tre fina nyförvärv med Hargraves från Bayern Munchen, Anderson från Porto samt Almeida från Sporting Lissabon. Det finns ett mycket stort portugisiskt inslag i årets Manchester United trupp, som säkert vill visa att de är på topp även i år. Vilket inte minst understryks av Uniteds seger i Community Shield!

Trippelodds: 4.03

Bet: 200 kr

AIK – Gefle 1

Naturligtvis ska vi inte glömma vår egen heta Allsvenska fotboll, där vi lägger in en dubbel! AIK är starkt på gång med sina nuförvärvade argentinare. AIK har två raka segrar i ryggen, det blir en tredje rak seger mot Gefle, som förlorat hela fem av åtta bortamatcher. Efter en bra inledning i Allsvenskan har Gefle blivit ojämnare och ojämnare och mot IFK Göteborg hemma senast gick man på pumpen med 2-0!

Kalmar FF – IFK Göteborg 1

En intressant match där Kalmar har fördel med hemmaplan, trots att de sett lite formsvaga ut den senaste tiden. Kalmar fick oavgjort mot Elfsborg senast, men man inte har vunnit en match under den senaste månaden. Göteborg verkar riktigt målfarliga med två mål gjorda i de två senaste matcherna. Det känns som det är upplagt för målfest även i Kalmar, då Göteborg vann juni mötet med hela 3-2. Blir det målfest i Kalmar i helgen?

Dubbelodds: 3.67

Bet: 300 kr

Karin Lundgren, Betway

Efter en hel del poker i sommar är det nu kul att köra igång spelbolagsfajten igen. Nu hoppas jag att marginalerna är på min sida så jag lyckas vinna den här gången.

Tre spel blir det och båda hämtas från söndagens Premier League matcher i England.

Spel 1

Arsenal-Fulham Första målet mellan minut 16-30

Odds: 4.00

Bet: 50:-

Spel 2

Manchester United-Reading Första målet mellan minut 16-30

Odds: 4.00

Bet: 50:-

Spel 3

Både Man Utd och Arsenal är stora favoriter i premiäromgången och båda klubbarna har gjort fina resultat på försäsongen. En premiär är alltid lite speciell och då både Fulham och Reading kommer göra allt för att försöka knipa en pinne så tror jag att det kan dröja en stund innan hemmalagen får hål på sina motståndare. Oddset 4.00 på båda matcherna för att första målet hamnar mellan minut 16-30 känns klart intressant och jag provar även en liten insats på en dubbel, då blir det extra bra betalt om jag är rätt ute i min analys.

Arsenal-Fulham Första målet mellan minut 16-30

Manchester United-Reading Första målet mellan minut 16-30

Odds 16.00

Bet: 10:-

Lycka till om ni följer!

Glenn Strömberg, Expekt

Dags för en ny omgång av spelbolagsfajten. Som mästare i tävlingen går jag in med stort självförtroende. Spelarna kan ta rygg på mig om de vill vinna pengar. Har hittat en säker dubbel i premiären.

Hemmastarka lagen Bayer Leverkusen och Everton vinner enkelt sina matcher då motståndarlagen är svaga.

Dubbeln

Everton-Wigan 1 odds (1,55)

Bayer Leverkusen-Energie Cottbus (1,60)

Odds: 2.48

Bet: 100 kr

Första omgången av fem

Jörgen Källström