”Nya stjärnorna i TV4 succén”

Här är nästa säsongs upplaga av ”Så mycket bättre” enligt oddsen

Ulf Lundell, Robyn och Björn Skifs är tre av storfavoriterna till att ta en plats i nästa säsong av ”Så mycket bättre” – enligt spelbolagens odds.
Ulf Lundell, Robyn och Björn Skifs är tre av storfavoriterna till att ta en plats i nästa säsong av ”Så mycket bättre” – enligt spelbolagens odds.

Ulf Lundell, Björn Skifs, Salem Al Fakir, Robyn, Siw Malmqvist, Joey Tempest och Eva Dahlgren.

Det blir deltagarlistan i nästa säsong av succéprogrammet ”Så mycket bättre” enligt spelbolaget Paf:s odds.

– Det lär bli lättare att samla toppartister inför nästa säsong, säger oddssättaren Anders Sims.

”Så mycket bättre”, TV4-programmet där sju kända artister framför varandras låtar, har blivit en jättesuccé och förväntningarna är redan enorma inför nästa säsong.

Spelbolaget Paf har tagit fram odds på vilka artister som är de troligaste att medverka i programmet nästa år och enligt oddsen kan man redan skönja en trolig laguppställning.

Ulf Lundell, Björn Skifs, Salem Al Fakir, Robyn, Siw Malmqvist, Joey Tempest och Eva Dahlgren är de sju som är favoritrankade och spelas till tre gånger pengarna.

”Lättare att samla toppartister”

– Det skulle bli en mycket dynamisk grupp. Trots att programmet är en framgång så kan man ana att TV4 inte lyckats få med många från sin önskelista. Men det lär bli lättare att samla toppartister inför nästa säsong då många av våra mest folkkära sångare säkerligen kommer att be om att få vara med, säger Anders Sims.

Andra namn som enligt oddsen kan ses som troliga medverkande i programmet är Agnes Carlsson, Nina Persson, Orup och Håkan Hellström. Den enda riktiga högoddsaren på listan är Joakim Thåström.

”Glöm Thåström”

– Joakim Thåström lär förbli programledningens våta dröm. Chansen att han tackar ja är minimal. Han är Sveriges enda riktiga rockstjärna och har för mycket att riskera genom en medverkan. Lars Winnerbäck är en annan artist som valt att hålla sig borta från medierna, men chansen finns att han kliver fram om han erbjuds plats i ett relativt seriöst program med musiken i fokus, säger Anders Sims.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.