Spel

”Kanada tar en klar seger”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Slovakien har inte alls övertygat i hockey-VM. Slog Ungern först i slutsekunderna och föll sedan mot Vitryssland. Kanada tar en ny klar seger till 1,16. Northampton fixar kontraktet vid minst en poäng i kväll mot MK Dons. Der tror jag laget fixar – spelar 1x till 1,35 i odds.

DAGENS DRAG

Barcelona är just nu världens bästa lag – och Chelsea hemma på Nou Camp är en passande uppgift. Barcelona har få avbräck och har så många offensiva kavalitetspelare att laget till slut sänker engelsmännen. Varför inte med 2–0? Den raka ettan spelas till runt 1,75 i odds.

DAGENS AVSLAG

I går gav jag avslag för Öster. I dag har jag hittat en ny bräcklig favorit i division 1­-fotbollen – Frölunda. Jag spelade emot laget i premiären mot Sylvia. Då glänste grönvitt inte alls. Är nu en svag 1,60-favorit mot Kristianstad.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Ryssland slår förstås hemmanationen Schweiz som ser dassiga ut så här långt och vinner gör även Kanada mot Slovakien. Båda lagen är överlägsna sina konkurrenter och vill man ha högre odds får man ta handicapspel till hjälp. 1,10 och 1,15 på den dubbeln är bättre än bankränta.

DAGENS DRAG

Redan när Björn Goop körde 10 Photo Diablo i slutet av förra året såg man att det finns kapacitet i hästen. Då rumplade han över i galopp i ett V75-lopp när han skulle avgöra. Nu har han två bra lopp i sig efter vila och i V4-4, trioloppet på Årjängs lunchtrav, vinner han för sin tränare Jörgen Åsen.

DAGENS AVSLAG

Utländska hästar som man inte har en aning om vad det är för något borde vara förbjudet på V65 och V75-spelet. I V65-1 kör Erik Adielsson 6 Armbro Embellish som tränas av holländaren Arnold J Mollema. Hur rankar man en sån häst?

KENNET ANDERSSON

DAGENS SÄKRA

IFK Göteborg har hittat skärpan efter ett par svajiga insatser. På nya hemmaarenan har man förkrossande 9–0 i målskillnad. Örebro har överraskat med tre raka vinster. Alla ÖSK:s matcher har varit som nerviga cupmatcher och det tar mycket både mentalt och fysiskt. Här orkar man inte hänga med.

DAGENS DRAG

Det skrivs mycket om Barcelonas problem att möta engelska lag. Denna Barcaårgång kan bevisa att problemet är historia. Barca kommer att sätta högsta fart för att få med sig en vinst till London. Får man i högsta växeln så kan inte ens Chelsea stå emot utan kommer att hålla fokus på antal bakåtmål.

DAGENS AVSLAG

Västra Frölunda förlorade sin första match och Kristianstad vann sin. Det är svårt att sätta värde på dessa två matcher om man inte har sett dem. Det tar längre för division 1 än allsvenskan att sätta sig. Avstår i dag.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel