DAGENS BÄSTA SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Vi har en ganska tråkig spelmåndag framför oss. Det finns väldigt få starka favoriter.

Den bästa vinnaren hittar jag i NHL-hockeyn. Jag tänker på Philadelphia Flyers hemma mot ett tröttkört Tampa Bay. Unibet ger 1,80 för ettan och det är spelbart.

DAGENS DRAG

Sheffield United dras åter med mängder av skadade spelare. Alla skadorna har gjort att United har tappat mark i tabellen och laget kan få det svårt i kväll igen. Newcastle, som återfår Fabricio Coloccini, Alan Smith och Steven Taylor, kommer på besök. Jag provar tvåan till goda 2,50.

DAGENS AVSLAG

Det finns massor av icke spelbara objekt i kväll?... Det bästa är att spela med små insatser – det kommer betydligt hetare matcher i veckan.

Västerås hemma mot Växjö är en av flera bräckliga favoriter.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

12 Ricardo des Ecus (V65-2) spikar jag i Halmstad i?kväll. Det här är en häst jag gillar och senaste segern togs med mersmak. Då rundade han allt från fjärde ytter sista 700 och visade bra skalle. Trots ett tråkigt läge bör han runda allt. Över lång distans är spåret heller inget stort handikapp.

DAGENS DRAG

7 Lass Honneur (V65-1) måste passas. När hon vann näst senast var hon riktigt bra. Hon blir troligen bortglömd och är ett kul bud.

7 Rose Spirit (V65-3) kan vara vinnaren. Hon har läge för ledningen och visade full form i den senaste starten. Vasse Ingves utnyttjar springspåret och gasar till front.

DAGENS AVSLAG

Fjolårets vinnare av Sto-SM 4 Soraya Laday (V65-1) drar på sig mycket spel. Men hon är inte i samma fin form i år och i ett öppet lopp är hon bara en i mängden. Jag chansar bort henne på V65.

Tobias Holm

DAGENS SÄKRA

Ingen större speldag vi har framför oss och jag ljuger värre än en politiker om jag hävdar att det finns något objekt som kan ses som säker i?dag. Men Lindesberg är alltid svårspelade på hemmaplan och Skövde bör få bekymmer med Ilja Puljevic tajta gäng. LIF finns till 1,55. Men säker? Knappast.

DAGENS DRAG

Falun imponerande inte alls trots 10–4 senast mot värdelösa Västerås. Möter i?dag ett formtoppat Sirius som radat upp tre raka segrar mot hyfsade gäng. 3,00 på en Siriusvinst ser jag ett klart spelvärde i.

DAGENS AVSLAG

Newcastle som favorit borta mot Sheffield United känns inte helt rätt. Skatorna har inte haft det rätta flytet under vingarna den senaste tiden och det blir jobbigt även i?dag.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.