DAGENS BÄSTA SPEL

✓ Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Vi har en mycket intressant speldag framför oss.

Milan kan behöva tre poäng för att ta sig vidare till CL-slutspelet. Misslyckas knappast med den uppgiften i Zürich. Milan har toppform och ska vinna. Enkelt. Odds: 1,40.

Swansea håller klart bättre klass än Plymouth. Stark etta till 1,65.

DAGENS DRAG

Bordeaux skickar utvecklingslaget plus bänkspelarna till Israel i en helt betydelselös match. Jag tror att Maccabi Haifa vill klart mest här. Odds: 2,45.

United är slitet, har skador och roterar. Wolfsburg är mer motiverat. Vinner till fina 2,35. Oskarshamn är dagens bästa hockeylir till 2,05.

DAGENS AVSLAG

Se upp med tunga favoriter som inte har något att spela för i CL-fotbollen. Här roteras det friskt i trupperna – det är nämligen stenhårt spelschema i ligorna.

I hockeyallsvenskan är Malmö en dålig favorit hemma mot AIK.

✓ Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

5 Adams Hall i V65-1 är nog aningens ringrostig ­efter att inte ha startat sedan Olympiatravsfinalen i april. Det är bara fyra hästar emot då en redan är struken och ingen verkar vilja utmana favoriten trots hans ringrost. Då är det spel mot ett mål för Svanstedts häst.

DAGENS DRAG

Innerspåret kanske inte kan förvaltas på bästa sätt, att 1 Quick Profit (V65-3) behåller ledningen, men det kommer i annat fall ge ett väldigt bra slagläge. Axevallas upplopp är långt och med Berglöf i spets bakom Next Tee garanteras bra tempo och det utnyttjar Björn Goop med Quick Profit.

DAGENS AVSLAG

Oskarshamn jagar Sundsvall för att komma bort från botten av den allsvenska tabellen och i?dag är det första mötet av två den här veckan. Sundsvall är inte lätt att besegra och oddset för hemmaseger är för lågt för att spela på.

✓ Glenn Strömberg (Expekt)

DAGENS SÄKRA

Chelsea har förlorat två matcher i rad nu och känner jag Ancelotti rätt tolererar han inte en tredje. De spelare som får chansen på Stamford Bridge kommer laddade och de kommer att fixa en trepoängare mot APOEL. Hemmaplan gör att inte Chelsea släpper detta.

DAGENS DRAG

Juventus har 18 raka Champions League-matcher utan förlust hemma. Håller Juventus nollan mot Bayern München vet man att man är vidare. Det är fina förutsättningar för ett kryss med andra ord och jag spelar det direkt.

DAGENS AVSLAG

Milan har goda chanser att gå vidare men jag spelar inte på laget borta mot Zürich. Skulle Marseille slå till och vinna mot Real Madrid måste Milan vara på tårna, men Zürich kommer laddat och besegrade ju Milan borta. 1,40 är för lågt.