Spel

Sandebäck vann Tipsfajten - ”Ska slå sportprofiler i spel”

Av: 

Minimedia

Daniel Söderbäck

Anders Svensson

SPEL

Sandebäck tycker att hans seger i Tipsfajten var väntad - trots missen i trippelspelet.

Spelexperten Ulrik Sandebäck tog hem tipstävlingen Tipsfajten.

Detta trots misstaget på trippelspelet i finalen mot Johan Mjällby.

– Pinsam regelmiss av mig, säger en annars nöjd Ulrik Sandebäck.

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck vann finalen mot Johan Mjällby och tog därmed hem tipstävlingen Tipsfajten.

Men Sandebäcks misstag på trippelspelet kunde kostat honom segern. Matchen PSV-Heerenveen var nämligen en fredagsmatch, vilket inte är tillåtet.

”Ska slå sportprofiler”

Men vinsten i dubbelspelet, där Sandebäck spelade på Sheffield United och Chelsea, räckte till seger eftersom Johan Mjällby kammade noll på samtliga tre spel.

– Det är alltid kul att vinna, även om det här utfallet blev ganska väntat. Jag läser på mest, spelar mest och ska slå sportprofiler i spel, menar Ulrik Sandebäck.

Varför?

– Som sagt det här är mitt yrke. Tror ni att jag skulle vara bättre än Strömberg/Mjällby som expertkommentator i en CL-match? Eller kunna jucka in ett mål i landslaget ala Nannskog 2008? Inte en chans. Jag är förstås chanslös på deras områden och det är likadant åt andra hållet. I alla fall på lång sikt. Under tre spel kan alla överraska, men som tur var inte den här gången.

Vad är du mest nöjd med?

– Sju av mina nio spel har gått in under de här tre veckorna. Det är jag faktiskt riktigt nöjd med. Nu räknades inte min 10,65-oddsare jag fick in i finalen. Pinsam regelmiss av mig men hade man lämnat in alla mina spel 9 spel (900 kr) så hade man fått tillbaka 2 910 kronor. Det är jag riktigt nöjd med. Sedan har jag förstås haft en hel del stolpe-in med en del sena mål åt "rätt håll".

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel