Experten: Hon åker ut efter skadorna

avMadeleine Brohlin

Oddsen inför kvällens fredagsfinal i TV4

1 av 3 | Foto: PONTUS ORRE
Programledaren Linda Lindorff med sin danspartner Kristjan Lootus.

Efter olyckor och skador – nu tror oddssättarna att TV4-profilen Linda Lindorff åker ut ur Let's Dance.

– Det ligger närmast till hands att hon får lämna, säger Henrik Holm på Unibet.

Veckans rapportering från repetitionerna från Let's Dance har handlat en hel del om programledaren Linda Lindorff som slog sig blodig under träningen.

Linda skulle visa en del av sin dans för deltagaren Tomas Wassberg då hon ramlade och slog huvudet i en fönsterkarm av marmor.

Det blödde från huvudet men Linda kämpade på tappert och genomförde träningen men fick uppsöka läkare för vård efter genrepet.

De sitter löst till

Det är inte första gången som Linda gör sig illa under programmet – och spelbolaget Unibet tror att de här kan betyda att hon får lämna ikväll.

– Det blev Pia Johansson som fick lämna Let's Dance senast, precis som oddsen förutspådde. Den här veckan tros Linda Lindorff, Rickard Söderberg och Thomas Wassberg sitta löst till. Ska man gå på det rent dansmässiga så borde Wassberg åkt för längesen men han är en populär figur ute i stugorna och det ligger närmare till hands att tro att Linda Lindorff, vars sejour i programmet kantats av skador och olyckor, får lämna, menar Henrik Holm på Unibet.

”Något riktigt bra”

Linda hälsar dock via sin blogg på TV4 att skadan inte kommer påverka henne i dagens fredagsfinal.

– Jag är stark och glad – inget jack i huvudet ska stoppa mig. På fredag dansar vi en quickstep och jag lovar att det ska bli något riktigt bra, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM