Spel

– Bör klara ett slitet Islanders

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Barcelona är klart för avancemang i Champions League. Givetvis är siktet inställt mot söndagens El Clásico mot Real Madrid men Sjachtar blir ändå en munsbit på vägen. Chelsea och Roma är två andra storlag som gör sitt i kväll. 2,68 ger trippeln på nätet.

DAGENS DRAG

Philadelphia har bara vunnit ett par matcher efter tre perioder i hemmarinken under hösten. Nu verkar laget ha hittat tillbaka till segerspåret och ett slitet Islanders bör man klara. Tror också att hemmastarka Troja vinner mot vissna Björklöven. Drygt tre gånger ger den dubbeln.

DAGENS AVSLAG

Droylsden var på väg mot en cupskräll (1–0) mot Chesterfield när matchen bröts på grund av dimma. Dave Pace tror på ny skrällchans mot ett skadedrabbat hemmalag. 1,35 på favoritettan känns iskallt. Tvåan till 6,30 mer ljummen.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

På lunchen spikar jag 7 Mountain Dew och Björn Goop i V4-1, lopp 1 på Axe­valla dit lunchtravet är flyttat. Endast 8 hästar till start så det dåliga spåret ska inte behöva betyda så mycket utan när Goop attackerar är det inte allt för många i vägen. Det brukar inte vara det när han kommer ångandes.

DAGENS DRAG

V65-6, DD-2 ser öppet och spelvänligt ut där många hästar startar med chans vilket säkert gör att det blir en del körning i loppet. Det passar 10 Horsepower Diamant bra som från sitt bakspår kan avvakta tills dess att det behövs med sin attack. Galoppen senast var ett olycksfall i arbetet.

DAGENS AVSLAG

Luleå–Skellefteå, snacka om intensiv hockeymatch med två lag som båda satsar allt för att vinna. Och vem vinner då? Ja, ärligt ­talat är det stört omöjligt att på förhand försöka bena ut det. Lockande odds men för svårtippat.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

4 Purple Value (V65-1) galopperade näst senast från start men visade sedan 14,7/1800 meter inklusive en störning halvvarvet från mål. Att hon senast aldrig fick slag på Lester Play i spets var inget att säga om. Hon var struken 20/11 men trots det som kommer seger nummer två i kväll.

DAGENS DRAG

8 Fiona K.L. (V65-2) var ”iordningställd” inför debuten på Halmstad och vann säkert. Gången efter var hon inte alls lika bra och galopperade dubbelt. Invändig smygare nu med lucka till slut och ett nytt trevligt odds för hennes anhängare.

DAGENS AVSLAG

1 Wiss Pen (V65-6) har i starten endast tagit ledningen gång av egen kraft. Det var näst senast i ett amatörlopp där fem galopperade bort sig. Distansen passar och kusken är bra men vart hamnar han egentligen från sitt innerspår?

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel