”Spela inte på Timrå”

SPEL

Ulrik Sandebäck med dagens avslag – här är alla tips!

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Färjestads BK har tre raka förluster. Laget vill hemskt gärna gå till ”jullov” med att spräcka den dystra sviten. FBK-truppen har satt sig ned för att prata ut om 0–4-floppen senast och är nu grymt revanschsuget. Laget är dessutom helt ordinarie mot Mora. Bet365 lockar med 1,47.

DAGENS DRAG

Det är inte alltid det hjälper med att vara påläst … I går förlorade Panionios trots ledning med 2–0 mot Bordeaux ”b-lag”. Nu spelar vi på en ”liknande uppgift”. Everton ställer över sju ”stjärnstartspelare” i bortamatchen mot AZ. Engelsmännen har inget att spela för. AZ ger nu 1,65 i odds.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker inte att man ska spela Timrå till låga 2,10 hos Svenska Spel. Direkt svagt att tappa 4–1 med 16 minuter kvar mot Mora. HV 71 visade heller inget gnistrande spel senast. Bäst att avstå det objektet.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Spåret till trots måste det vara en toppchans för 8 Tyler B.Boko i V65-6, DD-2. Senast visade han att han klarar av en tuff inledning och ändå vinna, precis som det kan bli i dag.

Mora vände storartat i tisdags men inte vill Färjestad gå till julvila med fyra raka förluster?

DAGENS DRAG

Brynäs är inne i en bra trend medan Luleå inte har vunnit på ett tag. Hemma i tablettasken tror jag att Brynäs förlänger sin positiva trend och får fira jul som slutspelslag. Alla sagor har ett slut, 13 Jademack Ås i V5-1 på Bergsåker gör sin sista start i karriären, jag tror att han kan skrälla.

DAGENS AVSLAG

Djurgården är bästa bortalaget i elitserien och har haft det ganska lätt i Linköping, 4–0-seger senast. Jag tycker inte att det är tillräckligt bra odds för en LHC-seger med tanke på de inbördes mötena i chokladasken.

Lars ÅGREN

DAGENS SÄKRA

1 Lovelorn (V65-4) har alltid föregåtts av ett bra rykte vilket han verkligen levde upp till i debuten. Han avslutade då med 14 sista rundan från spets. Känslan är att han håller upp innern här men Anna Håleryd är vass ut och blir det vinnarhålet så finns ju open stretch att tillgå.

DAGENS DRAG

11 Buzzit (V65-6) är mycket bättre än raden. Vid segern plockade han ner Beverlyhills Lindy trots ett halvtufft lopp. Sedan har det bara strulat. Upphämtningen efter galopp senast var vass och formen verkar sitta i. Svårt läge nu men han är värd att ta med på kupongerna.

DAGENS AVSLAG

5 Faithful Rose (V65-3) har två segrar på de tre senaste starterna och drar mycket streck här. Hon har vunnit billiga lopp och kommit upp i klass plus att motståndet är värre nu. Jag plockar bort henne från mitt system.