– Tottenham har god chans i kväll

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Hammarby har fått ordning på alla sina hemvändande ryska proffs. Spelade drömbandy senast mot Broberg. Är så klart ännu vassare i returen på Zinken. Ettan ger 1,40. Svenska Spels 1,40 på Ryssland i JVM mot Tjeckien är klart spelvärt.

DAGENS DRAG

Kungälv var värt poäng senast borta mot Vetlanda. Men VBK:s keeper Jonas Persson storspelade. Nu har Kungälv fördel av hemmais och jag lockas av oddset 2,10 för 1x (+1 mål för Kungälv) på Svenska Spel. Den ”raka” ettan kan spelas till 3,00. Tottenham har god chans till 1,85.

DAGENS AVSLAG

Utöver Vetlanda så tycker jag att de flesta favoriterna känns mycket starka i kväll. Svagaste favoriten? Kanske Pantern till 1,50 hemma mot Skövde. Det objektet rör i alla fall inte jag.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Ryssarna var chanslösa mot Sverige i JVM-hockeyn och får nu spela kvartsfinal mot Tjeckerna. Tjeckerna såg inte bra ut och jag räknar kallt med att Ryssarna vinner och därmed får möta Kanada i sin semi. 1,40 i odds. 1,90 ger Björklöven bort mot Huddinge, det är taget det med.

DAGENS DRAG

6 La Bella Still spikar jag både på DD och V65. Hon har en klart bra uppgift framför sig i DD-1, V65-5, men det får inte häxa för mycket från början, hon får inte bli hängande i spåren för det finns flera dugliga motståndare vilket gör att vi får ett ganska bra odds.

DAGENS AVSLAG

3 Apache Gwin i V4-3, LD-2, finns lite frågetecken runt omkring. Hur går det med brodd och hur väl förberedd är han inför denna start? Det känns osäkert och därför bör vi vara försiktiga med att lita för mycket på honom.

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

1 Blueboy i V65-3 har inte startat på ett tag men visade vid seger den 1 oktober att han går bra efter vila, då liksom nu hade han vilat i runda slängar tre månader. Det är inget snack om att han är bästa hästen i loppet och blir han bara inte fastlåst har han bra chans.

DAGENS DRAG

10 Ludde S.R. i V65-6 stöter åter på Stamping – det är tredje gången i rad. Skillnaden den här gången är att Ludde nu står lika start med Stamping, i föregående möten har han stått med 20 meters tillägg. Trots det blir Stamping mest betrodd vilket gör Ludde S.R. mycket spelvärd.

DAGENS AVSLAG

V65-1 och V65-5 är två öppna lopp som man ska gardera. Favoriterna i dessa avdelningar – vilka det än blir – lever utan tvekan farligt och ska behandlas med försiktighet.