”Vilket monster!”

SPEL

Jag de Bellouets vinst rörde upp starka känslor i Eftersnack

Foto: Jag de Bellouet från Frankrike vann årets Elitlopp.

Elitloppet är årets höjdpunkt i travet. Den tidigare dopingavstängda hästen Jag de Bellouet från Frankrike vann överlägset.

Känslorna i Eftersnack var upprörda.

”Skulle blivit diskad efter trängningen av Victory Tilly!” tyckte Ann Karlsson. Per Vers höll med men tillade: ”Lägg ner Elitloppet!!”” Jag de Bellouet har inget på en travbana att göra!” skrev Alonso.

Andra hyllade vinnaren. ”Vilket monster! Wow! Det var nog det ruggigaste loppet jag har sett” tyckte signaturen ”ilo”. ”Vilken uppvisning. Utan tvekan vann rätt häst” skrev Robert Engström .

”Det är ingen en häst, det är en övernaturligt väsen! Idag var Jaggen verkligen en kannibal” menade ”Trav Beroende”. ”Vilket race, vilken upplevelse, vilken häst!” tyckte Daniel.

”Tankarna förs till doping”

”Man kan diskutera fram och tillbaka om Le cannibal skulle diskas eller inte. Men faktum är att han var den överlägset bästa hästen och helt klart en värdig vinnare” skrev Henning.

”Tankarna förs till doping” menade Patrik Rotkvist. ”Tyvärr måste jag medge att jag ej gläds med Le Cannibals vinst i årets Elitlopp. Tankarna förs omedelbart till hästens diskning i årets Prix de Amerique och dess minst sagt konstiga karriär. Jag hade helst sett att Conny Nobell eller Hot Shot Knicks vunnit i år”.

Sandra Wejbro