Geniala spelet: "Förändrat mitt liv"

SPEL

Arbetslös satsade 16 kronor – vann 657 000

Foto: Steve Sales, 54, satsade 16 kronor - och blev rik.

Arbetslöse Steve Sales satsade 16 kronor på 7–0 i tre matcher.

Och vann 657 000 kronor.

– Mitt liv har förändrats för alltid, säger 57-åringen till betfred.com.

Foto: Vinnarlappen.

Steve Sales är 54 år och bor i södra London. I 18 månader har han varit arbetslös sedan han skadat axeln när han skulle lyfta en soffa i sitt yrke som flyttgubbe.

Nu för tiden har han lite mer fritid – och i lördags tillbringade han den med att lägga ett bet på en så kallad högoddsare.

Drömavslut på tipset

Steve Sales spelade 1,4 pund, motsvarande 16 kronor, på att Inverness, Ross County och Dundee skulle vinna sina respektive matcher i den skotska ligacupen med 7–0.

En trippel som sensationellt nog gick hem.

– Jag gjorde det bara för skojs skull och nu har mitt liv förändrats för alltid, säger Sales.

Tre drömminuter räddade spelet för Sales i slutet av matcherna. Det stod 6–0 i samtliga möten med fem minuter kvar när ytterligare tre mål trillade in på kort tid – ett i varje match.

"Nu kan jag fylla kylen"

Vinstsumman blev 57 990 pund – cirka 657 000 kronor.

– Pengarna är en livlina för mig. Det första jag ska göra är att boka in en lyxkryssning för min mamma som tagit hand om min sjuka pappa under en längre tid. Det kommer också bli en del över för mina vuxna barn.

Lite över till honom själv blir det säkerligen också.

– För mig? Tja, jag var ute och tog några drinkar med vänner som ni kan förstå. Men vad jag verkligen ser fram emot nu är att kunna ha råd med elräkningen och fylla kylen med mat som vanliga människor, säger Steve Sales.