Spel

Supporterns jättevinst på Malmös bragdrepris

Av: 

Minimedia

Viktor Blomberg

SPEL

Vann över 40 000 kronor på favoritlagets 3–0-vinst

Malmö FF gick mot alla odds och slog ut Salzburg efter 3–0 hemma i Champions League-kvalet i går.

Ett resultat som gladde en himmelsblå supporter dubbelt. Mannen hade nämligen bettat på resultatet, och vann 44 000 kronor på segern.

– Det var riktigt nervöst, säger mannen, som inte vågade se klart matchen, till spelbolaget Betsson.

Fjolårsbragden upprepade sig när Malmö FF återigen besegrade Red Bull Salzburg med 3–0 hemma i Champions League-kvalet. Ett resultat som förra säsongen gav en biljett till gruppspelet, och i år en plats i playoff.

Inför matchen på Swedbank Stadion uppskattades Malmös chanser att vinna med just 3–0 till 2–3 procent av olika spelbolag. Oddset låg runt 35 gånger pengarna.

Satsade femtiolapp

En 30-årig Malmö-supporter, boendes i Stockholm, nappade och satsade 50 kronor på resultatet, kombinerat med att CSKA Moskva skulle bortaslå Sparta Prag med 3–2.

Efter den första halvleken ledde Malmö med 3–0 – då stängde mannen av matchen.

– Det var riktigt nervöst, jag trodde aldrig att spelet skulle sitta men jag hade turen på min sida nu. Helt otroligt, säger mannen, som vill vara anonym, till spelbolaget Betsson.

875 gånger pengarna

Oddset på dubbeln blev hela 875 gånger pengarna. Med en femtiolapp som insats innebar det att vinsten landade på närmare 44 000 kronor.

– Det måste kännas extra kul att både pricka rätt i denna otroliga kupong samt att se sitt favoritlag vinna. Dessutom roligt för svensk fotboll att Malmö kan hävda sig internationellt och ta steget vidare i Champions League-kvalet även denna gång, säger Betssons spelexpert Raúl Valencia López i en kommentar.

Se spelkupongen i bildspelet ovan.

ANNONS

Betalar du för mycket för din el? Hitta ett bra avtal för dig när elpriserna rusar!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel

/

Spel

ÄMNEN I ARTIKELN

Spel

Malmö FF