Nordahl: Jag har varit naiv

SPEL

Nu tror Bet24:s expert att han hittat segerreceptet

Thomas Nordahl, Bet24, har haft en tung inledning på Spelbolagsfajten.

Men nu ska det bli ändring för jumbon.

Nu då italienska ligan drar igång ska pengarna håvas in.

✓ Thomas Nordahl, Bet24

Jag var lite naiv i den första omgången, men nu tror jag mig förstå hur mina kolleger och konkurrenter tänker. Jag gläder mig åt att den italienska ligan kör igång denna helg och satsar på två st singlar denna gång på Serie A. Något försiktigt kan tyckas, men den första omgången är alltid svårtippad.

Juventus-Livorno 1

Juventus tillbaka i Serie A vill naturligtvis börja med en seger, inte minst med Nedved, Del Piero och Trezeguez i truppen, vilka spelare! Motsvarigheten finns icke i Livorno. Lucarelli har lämnat Livorno och blir svår att ersätta. Dhorasso och GianniChedda är dessutom skadade.

Odds 1.30

Bet: 50 kr

Lazio-Torino 1

Stor säsong av Lazio i fjol som gav Champions League chans och tränaren Rossi är stor optimist. Målkungen Rocchi har visat upp en riktigt fin form i träningsmatcherna. Torino har Novellino som ny tränare, men han behöver några månader för att genomföra sina ideer. Lazio vann med 2-0 i förra årets möte i Rom.

Odds 1.70

Bet: 50 kr

Kvar i kassan efter förra omgången: 541.50 kronor.

✓ Karin Lundgren, Betway

Förra veckan var jag rätt ute både med målskytten Torres och tidpunkten för målet och det är bara att hoppas att flytet håller i sig ett tag till. Jag tycker att två matcher är spelvärda den här veckan och jag fortsätter på det inslagna spåret med att spela på när första målet i matchen kommer.

Spel 1

Sunderland-Liverpool

Första målet 16-30:e minuten

Odds 4.00

Insats 50:-

Liverpool var det bättre laget mot Chelsea och det var en feldömd straff som berövade de segern. Jag tycker ändå årets upplaga ser väldigt stark ut och borta mot Sunderland blir det förmodligen en seger. Sunderland har släppt in 5 mål de 2 sista matcherna och det känns troligt att det efter en liten försiktig inledning i matchen, blir ett mål för gästerna.

Spel 2

Man Utd-Tottenham

Första målet 16-30:e minuten

Odds 4.00

Bet: 50:-

Man Utd gjorde en ganska bra match mot Man City i derbyt förra helgen men de har förtvivlat svårt att göra mål nu när Rooney är skadad. Nu måste det lossna om inte gapet till de andra storlagen ska bli för stor och Tottenhams försvar har inte varit speciellt bra hittills, trots 4-0 mot Derby sist. En match där jag tror att det kommer bli mycket målchanser och ett halvtidigt mål ligger nära till hands.

Lycka till om ni följer!

Kvar i kassan efter förra omgången: 1 040 kronor

✓ Glenn Strömberg, Expekt

Jag gick med plus förra helgen, men kan inte vara helt nöjd ändå. Singelkrysset på Chelsea-Liverpool satt och när Tottenham piskade till Derby kändes dubbeln, där Manchester United var det andra benet, ganska klar inför söndagen. Nu vet vi hur det gick. Svennis Manchester City vann derbyt och min dubbel sprack.

Nu tar jag rygg på samma lag igen. Och denna gång ska det gå vägen. Jag har mycket svårt att se hur City ska kunna spela fyra ligamatcher i rad utan att släppa in ett mål och jag tror att nollan för både insläppta mål och förluster spricker för City borta mot Arsenal.

Arsenal har ett både löpstarkt och intressant lag och unge Schmeichel får till slut kröka rygg ett par gånger på Emirates.

Manchester United spelar hemma mot Tottenham och med två poäng i utdelning på sina tre första matcher tror jag på en islossning nu för Fergusons mannar. United borde ha gjort tre mål mot City och jag väntar med spänning på ett litet målkalas mot Spurs på Old Trafford. United har spelat riktigt bra i inledningen, det är bara målen som har saknats och nu kommer de.

Dubbeln med Arsenal och United ger 2.48 hos Expekt och det är taget.

Arsenal – Manchester City

Tips: 1

Manchester United – Tottenham

Tips: 1

Odds: 2.48

Bet: 100 kr

Kvar i kassan inför helgen: 957.50 kr