– Nu gäller det att leverera på planen

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 1 februari 2011.

ULRIK SANDEBÄCK:

DAGENS SÄKRA:

Dagens utbud är maffigt – en av de bästa tisdagarna på mycket länge. Jag tycker att Norwich är en sund favoritetta hemma mot Millwall. Norwich fick behålla sitt Arsenallån Henri Lansbury vilket är mycket lyckat. I övrigt finns det få problem och ettan är klart spelvärd till 2,00 (Bet365).

DAGENS DRAG:

Cardiff har den mest profilstarka truppen i Championship. Nu gäller det att leverera på planen också. I kväll debuterar Arsenal-lånet Aaron Ramsey. Det är så klart en rejäl förstärkning. Möter nu ett Reading som inte alls imponerade i cupen mot Stevenage. Vettig etta till 2,15.

DAGENS AVSLAG:

Burnley spelade jag hårt på senast (-1,5 mål) i cupen mot Burton. Då imponerade laget inte och spelet fixades till först i sista sparken… Nu tror jag att laget är lätt slitet och det kan komma en baksmälla mot Doncaster.

CHALLE BERGLUND:

DAGENS SÄKRA:

Att 1 Jodas Julia bara har nollor i raden bryr jag mig inte så mycket om då det varit i Frankrike, tuff konkurrens. Ett snabblopp med bara ston bjuder inte på samma motstånd. När hon dessutom tar ledningen ska någon, läs Flea Southwind, slå henne den tunga vägen utvändigt, det händer inte i V65-1.

DAGENS DRAG:

I V65-6 kommer det att gå undan i inledningen där flera startsnabba hästar har framspår, 4 Louisiana Tab och 6 M.T Devil t.ex. Kort distans gör positionerna ännu viktigare. Både 10 Handsome Face och 11 Macho Gossip har bra ryggar och är farliga, men Macho Gossip känns bäst och jag spelar.

DAGENS AVSLAG:

6 Spacechip Broline såg först tunn ut men efter flytt till Svanstedt började hon rada upp segrar, ett tag. Sen blev det flytt igen, ingenting hände och nu har hon bytt miljö igen och jag tror inte på hästen i V65-3.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet):

DAGENS SÄKRA:

Hemmaplan brukar oftast innebära seger för Arsenal. Vill laget haka på United krävs det seger mot Everton i kväll. 1,45 på ettan känns spelbart, testar även Arsenal Halvtid/Fulltid till 2,15.

DAGENS DRAG:

Testar en skräll i Sunderland-Chelsea. Bortalaget hade usel form innan storsegern mot Bolton och jag tror inte att Ancelottis mannar är tillbaka på topp än. Sunderland är hemmastarka, 1X till 2,06 lockar.

DAGENS AVSLAG:

West Bromwich har inte haft någon bra period efter nyår. Nu kommer Wigan på besök och det är viktiga poäng på spel i bottenstriden. Brom är normalt starkare men 1,72 är i lägsta laget. Pass.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.