”Westwood besegrar Tiger”

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Dexter Faulk är före A. Meritt på korta häcken i Paris. Att Wariner är före Brown i mål på 400 meter är inte heller något djärvare tips. På fotbollsfronten är det tunt, men 1,65 på hemmaseger för Drogheda mot bortasvagt Bray är taget.

DAGENS DRAG

Steve Stricker tippas på visad form mot svenske hoppet Henrik Stenson. Dubbla pengarna är klart spelvärt på den headen och den tuffe spelaren prövar en dubbel på Stricker och hemmaspelaren Lee Westwood som ställts mot Tiger Woods.

DAGENS AVSLAG

En del spelare är i det läget att de måste chansa ganska grovt för att klara ”cutten” i British Open. Svenske P. Hansons headmotståndare D. Johnson är ett exempel. Den typen av headar är ofta svårspelade. Avstå.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Fredrik Perssons nya stjärna, 6 Viola Silas, var dagens klara senast hon startade och hon blir det även i dag då hon vinner V65-2. Hon visade upp startsnabbhet senast då hon spetsade och åkte ifrån till enkel seger. Så blir det även i dag.

DAGENS DRAG

Det var stora förväntningar på 6 Skully Gully i V65-5 när hon senast debuterade för Stig H, kanske för stor. Hon hade varit borta länge och mötte hästar som man inte rundar hur som helst. Tufft motstånd i?dag med men nu har hon lopp i kroppen och med den fart hon har tror jag att hon kan skrälla.

DAGENS AVSLAG

7 Tom Raider i V65-6, DD-2 såg inte bra ut i travet senast på Halmstad och galoppen kom inte oväntat. Han kan mycket i ljusa stunder men han verkar tveksam just nu och därför blir han dagens avslag.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Drogheda svarade för en stark insats borta Derry senast och laget har sex ligamatcher i följd utan förlust. Bray har däremot gått svagt på slutet och att merparten av förstaelvan deltog i träningsmatchen mot Charlton för två dagar sedan talar också till lagets nackdel. En trolig etta.

DAGENS DRAG

Galway United kommer till spel i mötet med Dundalk utan en tongivande kvartett då mittbacken Guthrie samt mittfältarna O’Shea och McGrath är avstängda och då anfallaren Edwards har återvänt till Stockport. Dundalk har klart godkänd dagsform och 2,80 på tvåan är intressant.

DAGENS AVSLAG

Tiger Woods gick +1 i går och även om han säkert presterar bättre i dag så är han ånyo utmålad till en alldeles för stor favorit. 1,35 på ettan mot kapable och formstarke Lee Westwood, här kan man tala om underodds...