Här är Olas nya jobb

Den före detta AIK-stjärnan blir fotbollsexpert på spelbolag

blir spelexpert Ola Andersson här tillsammans med spelbolaget Betssons vd Pontus Lindwall.
blir spelexpert Ola Andersson här tillsammans med spelbolaget Betssons vd Pontus Lindwall.

Han har varit sportchef i AIK och är fotbollsexpert i tv.

Nu ska Ola Andersson även vara spelexpert hos spelbolaget Betsson.

– Det ska bli jätteroligt, säger den före detta landslagsspelaren.

På 1990-talet var Ola Andersson en av AIK:s nyckelspelare på det centrala mittfältet. Efter den aktiva karriären sadlade han om till tv-expert, där han gjorde sig känd som ”Rit-Ola”.

Han var även sportchef i AIK och numer är han fotbollsexpert på SVT och Viasat.

”Ska ge en kompletterande bild”

Nu är han även klar som ny fotbollsexpert hos spelbolaget Betsson.

– Det ska bli jätteroligt att jobba med Betsson. Jag ska försöka ge en kompletterande bild av matcherna, kanske mer ur ett taktiskt perspektiv, vilket kan ge Betssons tippare ett helhetsunderlag när de ska spela, säger Ola Andersson i ett pressmeddelande.

– Vi tror att Olas sätt att tycka till om händelser i sportvärlden utan att i första hand tänka på vad som är politiskt korrekt kommer att tilltala våra spelare. Vi ser även stora möjligheter att använda Ola inom sociala medier där vi har ett akut behov av att stärka och aktualisera vår närvaro mot bakgrund av den stora täckning fotbolls-VM kommer att få och den lavinartade ökning vi kan se inom sociala medier, säger Björn Gent, landschef på Betsson i Sverige.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.