”Saknar spelvärde”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om tisdagens avslag

Sportbladets spelexpert nobbar 1,23 på Anderlecht i kväll.
Foto: AP
Sportbladets spelexpert nobbar 1,23 på Anderlecht i kväll.

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 27 juli 2010.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Jackpott i går då den säkra (Helsingborg), draget (ÖSK) och avslaget (VPS Vasa) alla satt klockrent.

I dag är det fokus på CL-kvalet och det bästa spelet är nog hårdsatsande Litex Lovech mot slovakiska Zilina som inte övertygade i förra rundan. Ladbrokes har 1,73 på den ettan.

DAGENS DRAG

Jag väljer ett underspel som dagens drag. Sparta Prag har åkt på flera kännbara skador nyligen och lär agera ganska försiktigt. Lech Poznan var uddlöst mot Inter Baku och utan Lewandowski och Bandrowski är man inte lika slagkraftigt. Jag provar under 1,5 mål till 2,95 hos Betsson.

DAGENS AVSLAG

Ingen riktigt svag favorit i dag men Anderlecht är utan stjärnan Lukaku och det är deras första match för säsongen. New Saints lär inte lägga fingrarna emellan i närkamperna och 1,23 på belgarna saknar spelvärde.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Extra V75 med Hugo Åbergs Memorial som huvudnummer. Jag hittar dock dagens klara redan i V75-3. Luddes 2 Raja Mirchi misslyckades i E3-finalen (galopp) men senast i Norge visade han sig från sin rätta sida igen och det gör han även i dag när han vinner från perfekt läge.

DAGENS DRAG

När väl 7 Permit du Pommeau fick luckan senast avslutade han väldigt bra fram till ett andrapris. Han satt fast invändigt då, vilket han inte kommer att göra i dag då han från sitt springspår kommer att laddas framåt. Sedan blir han inte lätt att få tag på i V4-4, trioloppet på lunchen.

DAGENS AVSLAG

12 Whiskey Broline tog en imponerande seger senast när han gjorde sin tredje start för Claes Svensson. Nu är han bortlottad och trots sitt starka lopp senast har han ingen chans i V75-2.

✓ GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Väldigt tunt utbud i dag så jag provar med lite trav i stället. Hugo Åbergs Memorial avgörs på Jägersro och jag tror att 9 Torvald Palema vinner. 90 procent i återbetalning för ett vinnarspel är värt ett försök.

DAGENS DRAG

15 Yarrah Boko är en väldigt bra norsk häst och jag tror att han har en vettig chans att ta hem segern i långloppet (V75-7).

DAGENS AVSLAG

Utbudet på fotboll är väldigt tunt i dag, vilket gör att jag står över spel.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

Publicerad: