19-årige Theodor: ”Det var jag som satte superkupongen...”

Publicerad 2013-10-18

Spelet chockade experterna – nu träder vinnaren fram

19-årige Theodor Danielsson satte en spelkupong med alla matcher i serie A. Något som Sportbladet Spel skrev om onsdagen 9 oktober. Nu berättar han hur det gick till.

19-årige Theodor Danielsson. Där har ni mannen bakom spelkupongen som chockade experterna.

Förra helgen satte han varenda match i serie A till över 5 000 gånger pengarna.

– Jag trodde inte att spelet skulle gå in, säger 19-åringen till Sportbladet.

Här är spelarens vinstkupong.

Onsdagen 9 oktober skrev Sportbladet Spel om en spelkupong som chockade experterna.

Det handlade om en spelare som hade satsat fem kronor på hela serie A-omgången som var i helgen innan.

Spelaren satte varenda match till oddset 5 796 och vann 28 979 kronor.

På spelbolaget Unibet, där spelet gjordes, var man förvånade.

– Jag har aldrig sett detta tidigare, sa Jonas Nilsson, presschef på spelbolaget.

”Loggade in på morgonen”

Nu kan Sportbladet Spel avslöja vem mannen bakom superspelet är. Det handlar om 19-årige Theodor Danielsson från Danderyd, norr om Stockholm

– Jag tvekade på hela bettet till en början, men sen när det bara var två matcher kvar så tvekade jag mest på Lazio–Fiorentina. Sen blev jag väldigt tveksam när Milan gjorde mål efter 20 sekunder mot ”Juve”, säger Theodor Danielsson till Sportbladet Spel.

Hur följde du ditt monsterspel?

– Jag var ute på krogen i lördags och när jag loggade in på söndagsmorgonen såg jag att två matcher hade gått in. När den tredje matchen gick in så kollade jag upp vilket resultat jag hade spelat på de resterande matcherna och följde eftermiddagsmatcherna lite halvt med live-uppdatering.

För skojs skull

– Jag antog först att det inte hade gått hem när Sampdoria låg under mot Torino i 90:e minuten, sen när jag såg att de hade kvitterat i 92:a så följde jag kvällsmatcherna intensivt. Men jag förväntade mig inte att spelet skulle gå hem då heller, men jag blev väldigt hoppfull och mer och mer spänd när resultatet var rätt och det inte var mycket tid kvar.

Theodor brukar spela på hela omgångar, mest för skojs skull. Den här gången satsade han bara fem kronor, något hand med facit i hand, ändå inte ångrar.

”Oddsen var för höga”

– Nej, jag ångrar inte att jag bara satsade fem kronor, oddsen var alldeles för höga. Jag brukar alltid satsa en femma när jag lägger liknande bet, jag tycker inte att det känns värt att lägga mer eftersom att det är näst intill omöjligt att spelen ska sitta, säger han.

Till sist, vad är de bästa tipsen du kan ge till andra spelare som också vill vinna pengar?

– Man ska kolla lagens form, spelare och vilken taktik de har. Bara för att ett lag har bra spelare betyder inte det att de kommer vinna mot ett lag med mindre bra spelare. Och bara för att ett lag har bra form så betyder inte det att de kommer vinna mot ett lag med sämre form. Vilka taktiska skillnader har lagen? Det gäller att utse vad som väger mest i slutändan, avslutar Theodor Danielsson.

Här är Theodors tips inför helgens serie A-omgång:

Roma–Napoli: 1

Cagliari–Catania: X

Milan–Udinese: 1

Atalanta–Lazio: X

Fiorentina–Juventus: 2

Genoa–Chievo: 1

Verona–Parma: X

Livorno–Sampdoria: X

Sassuolo–Bologna: 2

Torino–Inter: X