”Tottenham rullar ut nykomlingen”

Här är experternas bästa spel under lördagen.

Ulrik Sandebäck:

DAGENS SÄKRA

Jag har spelat mot Burnley på bortaplan varje gång. Ändrar inte på den taktiken i dag heller. Jag tror att ett segersuget Tottenham rullar ut nykomlingen. ­Enkelt. Går att spela till 1,36, men handikapppspelet –1 mål till 2,00 är ännu bättre.

Wolfsburg har toppchans till 1,40.

DAGENS DRAG

Mina hockeyspel har varit hundraprocentiga – Power Play-tipset satt på endast 64 rader (1?564 gånger). Jag hoppas formen består. Linköping är grymt revanschsuget. Slår Färjestad på hemmais till höga 2,00.

Frölunda och Almtuna till runt 1,70 i odds är starka vinnare.

DAGENS AVSLAG

Stoke är ett av Premier Leagues starkaste hemmalag. Det finns en tydlig spelidé och hemmafansen är som en tolfte spelare. Jag tycker att tvåan på Manchester United till låga 1,35 känns ointressant. Avstå.

Micke Nybrink:

DAGENS SÄKRA

5 Trade East (V75-1) är stor favorit och man kan gnälla på att han blivit lite väl mycket streckad. Men han är troligen den bästa spiken i omgången och jag väljer att rätta in mig i ledet. 11 Fisher Ling (V75-7) är stark som en björn och krossar allt i god tid före mål, bara han går felfritt …

DAGENS DRAG

11 B.W.T.Warrior (V75-2) blir bortglömd. Han är mycket bra för klassen och tränar starkt. Både 10 Pajahn och 8 Amor Even (V75-3) blir livsfarliga i kallblodsloppet, norska hästar brukar vinna de här loppen. 7 Joystick Ribb (V75-4) vinner lätt om han är i form. 1 Lovely Conch (V75-6) ska passas tidigt.

DAGENS AVSLAG

7 Winner’s Rose (V75-5) är hårt betrodd. Hon är ­absolut inte förstahästen i loppet och jag väljer att chansa bort henne på V75. Här tror jag betydligt mer på 1 Victoria Bob och 15 Prima Stella.

Glenn Strömberg:

DAGENS SÄKRA

Hoffenheim har tre raka segrar och är med i toppen i år igen. Hertha är där­emot i spillror efter fem ­raka torsk. Hoffenheim är ett mycket bra spel till 1,45.

Espanyol har nu två raka vinster. Xerez har ännu inte gjort mål i ligan och är utan poäng. 1,55 hemma på Espanyol är ett jättebra spel!

DAGENS DRAG

Monaco har sett starkt ut i år, är bra hemma och går mot en bra säsong. Saint Etienne är hemskt på borta­plan, det vet vi sedan fem, sex år och laget har mycket riktigt förlorat säsongens båda bortamatcher. Etienne kommer att försöka hänga kvar genom att ta sina poäng hemma. Etta till 1,70.

DAGENS AVSLAG

Bremen har bara en vinst på tre hemmamatcher och har inte gjort mål på de två senaste matcherna (0–0). Mainz är, tillsammans med Freiburg, säsongens överraskning så här långt. Jag spelar inte Bremen till låga oddset 1,40.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.