”Säker seger för FBK i kväll”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Warberg är ett helt annat lag hemma i sin fullsatta hall än i en sunkig gymnastiksal i Botkyrka. Jag är övertygad om att Warberg kör över Balrog i kväll. Ettan kan liras till 1,40. Manchester United gör allt rätt hemma. Porto är ett perfekt byte i CL-kvarten. Odds: 1,40.

DAGENS DRAG

Färjestad har överbevisat mig. Det här är Sveriges bästa lag och när HV spelar med en halvskadad Johan Davidsson så är ettan mycket trygg. Odds: 1,90. Jag lirar även på att FBK ska vinna matchen med två eller fler mål till 2,30 på Expekt. AIK (1,75) och Leeds (2,00) testas också.

DAGENS AVSLAG

1,25 i odds för ett lag som saknar motivation i NHL? Ja, det är faktiskt sant. Jag hugger inte direkt på Svenska Spels odds på San Jose hemma mot Colorado. Jag avstår spel helt på det här objektet.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Från tredjespår var det inget snack senast för 1 Regal Ås som spetsade enkelt och sedan bara åkte ifrån till slut. Från innerspår som han har i dag är jag övertygad om att han tar ledningen och då finns det ingen som hotar honom i V65-3.

DAGENS DRAG

Ludde ”hotar” med att hans häst 1 Glide Kronos ska ta emot 4 Hoity Toity Face i V65-6, DD-2 och då blir det åka av i inledningen vilket öppnar för bakspåren. Betala för både 10 Max Hugo och 11 Roberto på kupongerna, två riktigt bra spurtare.

DAGENS AVSLAG

Dissar som vanligt 9 Fisher King i V65-5 som har kapacitet som räcker i den här klassen, men det går inte att galoppera titt som tätt. Nu kan han nog trava in från bakspår men det finns många bra emot som inte bjuder på något gratis.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Man ska alltid försöka hitta spetsvinnare när det gäller trav, och ännu mer så den här årstiden när banorna är snabba och det är svårt att plocka in längder. 1 Regal Ås i V65-3 samt 4 Hoity Toity Face i V65-6 är två hästar som ses med toppchans att spåra runt om.

DAGENS DRAG

4 Kortison i V4-3 på Åby borde vara favorit men är det inte på det tidiga spelet. Om det fortsatt är så när det närmar sig inlämningsstopp är han en rolig spik. Nuvarande favoriten Princess Amason har ju trots allt sämsta läget i form av ett åttondespår bakom bilen.

DAGENS AVSLAG

9 Fisher King i V65-5 är obesegrad felfri. Han har dock galopperat i åtta av 13 starter, och det är självklart så att en så osäker häst måste behandlas med försiktighet.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.