”Mycket talar för Liverpool i kväll”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Derby i Madrid och det här är årets match för Getafe. Men jag tror inte det spelar någon roll. Jag såg laget hemma mot Barcelona senast och blev smått besviken. Real Madrid är mycket stabilt och lär ta en trygg seger här. Odds: 1,30. Yeovil har fin chans till 1,55 hemma mot jumbon.

DAGENS DRAG

Arsenal är vidare i CL och jag tror mesta av fokuset ligger där. Dessutom spelade laget en tuff FA-cupsemifinal mot Chelsea i helgen. Ytterligare ett Arsenal-minus: bästa målskyttarna van Persie och Adebayor saknas. Jag tycker mycket talar för Liverpool på Anfield i kväll till 1,90.

DAGENS AVSLAG

Umeås spel har inte alls varit till sin fördel hittills. Att bara göra ett straffmål hemma mot Sunnanå säger en hel del om lagets form. Jag avstår 1,80-tvåan på UIK borta mot serieettan Djurgården.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Senast på V75 satte inte 2 Joylite en fot rätt och jag som då hade betalat för honom svor högt. Nu ska jag få tillbaka de pengarna när jag spikar honom i V4-4, Trioloppet på Åmål. På Åmål vet ni att upploppet är kortare än någon annanstans så från spets hinner de inte ikapp Joylite.

DAGENS DRAG

Om det är kort upplopp på Åmål så är det tvärtom på Axevalla, Sveriges längsta. Det passar 2 Roberto i V65-6, DD-2, perfekt då han är en tvättäkta spurtare. Senast blev han fast med allt kvar i ett V75-lopp. Många bra hästar i loppet borgar för tempo som gynnar Roberto.

DAGENS AVSLAG

Även om upploppet är långt på Axevalla tror jag inte att 12 Lindus Key (V65-5, DD-1) hinner fram från bakspåret. Det finns ju ett annat problem också, han galopperar ofta och den dubbeln gör honom till mitt avslag.

KENNET ANDERSSON

DAGENS SÄKRA

Real Madrids vinst mot Getafe till 1,20. Real har fyra raka matcher i ligan utan insläppta mål. Sex stycken 1–0 vinster senaste tiden tyder inte på tur. Getafe förlorade knappt mot Barcelona hemma senast men Denna bortamatch blir dubbelt så svår.

DAGENS DRAG

Bortavinst för Bari mot Ancona till 2,30. Bra läge för mitt gamla lag att koppla ett ännu starkare tag om upplyttningsplatserna. Klara 3–0 mot Rimini senast ­visade att seriefinalförlusten mot Parma var en tillfällighet. Ancona kollar, med sin dåliga form, bakom sig i tabellen och det ser illa ut.

DAGENS AVSLAG

Liverpool–Arsenal. Liverpool kommer till spel utan muskelskadade Gerrard. Mycket ovisst hur långt det räcker mot ett Arsenal som förlorade mot Chelsea just när det såg ut som man hade något riktigt bra på gång.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.