Galna kupongerna gav jättevinst – igen

Se osannolika hockeyspelen: Han satte tio matcher

Han har prickat in ”omöjliga” spel förut.

Nu har 40-åringen gjort det igen – med tre helgalna kuponger.

Vinsten: 261 000 kronor.

Mannen, som är i 40-årsåldern och bosatt i finländska Uleåborg, lyckades i oktober vinna motsvarande 170 000 kronor på två kuponger med tio respektive åtta fotbollsmatcher vardera.

Då avgjordes flera av matcherna på övertid.

Upprepade storsuccén

Förra helgen gjorde han om bedriften på hockey – tre gånger om.

Oddsen: 591, 2 607 och 2 607 gånger pengarna.

– Den här gången handlade det inte om två kuponger och övertidsdraman, utan i stället om en sylvass grundrad med fokus på ishockey som kompletterades och därefter kopierades för att slutligen landa på totalt tre kuponger, säger Mattias Lindquist, kommunikationschef på Paf.

”En enormt korrekt magkänsla”

Första kupongen innehöll åtta matcher från Hockeyallsvenskan, finska andraligan och NHL. Minuten senare gör mannen en ny kupong med samma matcher plus två schweiziska hockeyfajter. Efter en timme får finländaren feeling för sina spel och lämnar in en identisk kupong med tio matcher.

En efter en trillar matcherna in. I slutändan ger insatsen, 158 kronor fördelat på tre kuponger, en vinst på motsvarande 261 000 kronor.

– En oerhört skicklig prestation som den här gången verkar ha baserats på en enormt korrekt magkänsla. Det är bara för oss på Paf att återigen lyfta på hatten och gratulera vår finländske supertippare, säger Lindquist.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.