Spel

– ”Svennis” avgår efter nattens förlust mot USA

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spelformen är mycket god – tio av mina elva senaste spel (drag och säkra) har gått in. I kväll litar jag helt på Edsbyn hemma mot Broberg. Odds: 1,15. Det mest sunda ”säkra” spelet är Tyskland mot ett skadedrabbat Norge. Odds: 1,45 (Betway).

DAGENS DRAG

Jag blev mycket imponerad av Sirius spel mot Vetlanda senast. Nu väntar Villa i Lidköping – och det som gör tvåan extra intressant är att Villas målkung Jesper Bryngelsson, 32 mål, är avstängd. Tvåan liras till 1,90 (Bwin). ”Svennis” avgår efter nattens Mexiko-förlust mot USA?... Odds: 2,10

DAGENS AVSLAG

Schweiz kan vara en favorit i fara i kväll både på Europatipset och på Lången. Gästande Bulgarien har precis bytt tränare och har flera starka profiler som Berbatov. Tvåan är bara streckad till 17 procent?...

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Glideagante (V64-6) är en vettig spik i dag. Janne Hellstedts jänkare är i och för sig en liten råtta – men hon är både stark och snabb och ska ses med toppchans. Senast fick hon stryk och det kan oroa. Men enligt tränaren fick hon inte det rätta fästet och ska inte lastas för förlusten.

DAGENS DRAG

1 Pay Streamline (V64-4) är mitt roligaste drag. Fyraåringen spurtade som en tok senast efter en resa i femte ytter. 1.12 sista 500 visade han och då var det med den högsta farten över mål. 10 Hobgoblin Face (V64-5) är också intressant. Han är betydligt bättre än raden och ska passas tidigt.

DAGENS AVSLAG

12 Malabara (V64-6) har gjort det mesta rätt hittills och visst rör det sig om en framtidshäst. Men att hon ska vara stor favorit från spår tolv känns inte vidare motiverat. Här vädrar jag förlust.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

6 Gossip´s King (V64-3) har två lopp i kroppen efter vila och är nu segermogen. Den här hästen var finalist i Derbyt under förra året och han har hög kapacitet. Han är snabb ut och med duktiga Mattias Djuse i vagnen tror jag det blir ledning hela vägen. Han borde även vinna loppet från andra positioner.

DAGENS DRAG

10 Hobgoblin Face (V64-5) har toppform vilket inte alls syns i resultatraden. Han har haft otur på sistone och är väl värd en vinst. Med Örjan Kihlström i vagnen får han med största sannolikhet ett fint lopp och då kommer hans vassa speed att bita bra över upploppet. Givet streck på V64-kupongen.

DAGENS AVSLAG

8 Highlander Club (V64-2) har inte imponerat på mig och när han nu startar från spår åtta bakom bilen på Solvalla känns han iskall. Det är stor risk att han hamnar dåligt till från start och för mig känns han mycket sårbar.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel