”Våra spelare tror på Rosenborg”

SPEL

Trots ledning 2–1 Djurgården – i kväll tar äventyret slut enligt spelarna och oddsen

Trots 2–1 på Råsunda så får Djurgården slå ur underläge i kvällens Uefacupmatch.

– Dif har medvind men våra spelare tror helt klart på Rosenborg, vi får mycket spel på dem, säger spelbolaget Expekts Dan Vikman.

Foto: hjälte senast Djurgårdens Enrico blev sen matchhjälte i första matchen mot Rosenborg. I kväll spelas returen i Trondheim och Expekt räknar med flest spel på norrmännen.

Enricos sena segermål på Råsunda i första mötet med det norska storlaget Rosenborg räddade kvällen senast för ”blåränderna”.

I kväll spelas returen i kvalet till Uefacupen på Lerkendal i Trondheim.

Trots segern så förväntar sig spelbolaget Expekt mest insatser på de mesta norska mästarna Rosenborg i kväll.

”Skrämselhicka”

– Rosenborg är ganska klar favorit i matchen och eftersom 1-0 räcker för att gå vidare tyder det mesta på att Djurgårdens europaäventyr tar slut i kväll, men en skräll betalar sig bra till oddset 6.25, säger Dan Vikman på spelbolaget och fortsätter:

– Lerkendal har ju gett halva fotbollseuropa skrämselhicka det senaste decenniet och även om laget inte är av samma kvalitet nu som för några år sedan blir detta en rejäl utmaning för Djurgården.

”God segerchans”

De allsvenska suveränerna Kalmar FF har ett lite sämre utgångsläge av sin returmatch. Förlusten med 2–1 borta mot belgiska Gent måste vändas om Europaäventyret ska leva vidare.

Och KFF är klara favoriter till att vinna matchen:

– Kalmar imponerar och verkar stå upp i höst som Sveriges bästa och jämnaste lag. Laget har goda segerchanser mot Gent, menar Dan Vikman.

Elfsborg är tredje och sista lag i cupen och slarvade bort 2–0 hemma mot irländska St Patrick's, men är trots allt favoriter på den gröna ön.