Hysén har tagit kommandot

SPEL

Leder Spelbolagsfajten klart efter två omgångar

Glenn Hysén gjorde ett rejält ryck i Spelbolagsfajten denna helg. 3BWins expert satte sina tre spel och gick upp i en klar ledning efter två omgångar då konkurrenterna halkade efter.

Ska stormästaren Glenn Strömberg på Expekt hinna i kapp?

Hysén satte överspelen på Reading-Newcastle och Mallorca-Espanyol - två singlar och en dubbel - och har nu 1 611.60 kr totalt i kassan.

Ledningen är klar

Expekts Glenn Strömberg sprack på alla sina tre spel. Hade Portsmouth gjort mål på sin straff i sista minuten mot West Ham hade läget varit annorlunda men Strömberg har nu bara 710 kr i kassan inför de tre helger som återstår. Ett knivigt läge för den regerande mästaren.

Betssons William Thorson satte sin dubbel med minst tre mål av Manchester United mot Middlesbrough och överspelet på Tottenham-Blackburn.

Därmed gick han, med trippeln som sprack borträknad, med 106 kr i nettovinst och har 956 kr kvar i kassan.

Jakten på Glenn Hysén går vidare och vi kan också förvänta oss en intensiv kamp om att undvika sistaplatsen för att stanna kvar i Spelbolagsfajten.

– Det har verkligen inte varit mina helger de två senaste, men sett över fem helger brukar skicklighet alltid betala sig så vi får se vad som händer under de helger som återstår, säger Expekts Glenn Strömberg, som vunnit Spelbolagsfajten fyra gånger av fyra.