Glenn Hysén: ”Det vore en katastrof”

Förre Liverpool-kaptenen om Fernando Torres framtid i klubben

lämnar enligt oddsen Fernando Torres lämnar Liverpool i sommar enligt spelbolaget Unibets odds. Den före detta Liverpool-spelaren Glenn Hysén, förstår om stjärnan vill röra på sig.
lämnar enligt oddsen Fernando Torres lämnar Liverpool i sommar enligt spelbolaget Unibets odds. Den före detta Liverpool-spelaren Glenn Hysén, förstår om stjärnan vill röra på sig.

Passa på och njut av Fernando Torres alla Liverpool-fans.

I sommar lämnar han klubben – i alla fall enligt oddsen.

– Han vill ju vinna titlar och fajtas i Champions League och det får han inte i Liverpool som det ser ut just nu, säger Glenn Hysén till Sportbladet Spel.

I söndags gjorde Fernando Torres, 26, ett nickmål på Manchester United.

Det räckte inte i rivalmötet då Manchester United vände matchen och vann med 2–1.

Nu tror spelbolaget Unibet att Torres kommer att lämna klubben i sommar, enligt deras odds.

”Handlar om ekonomi”

En som förstår Torres om han lämnar klubben är den före detta Liverpool-kaptenen Glenn Hysén.

– Han vill vara med i ett lag som fajtas om titlar både i ligan och Champions League och just nu kan han inte det i Liverpool. Jag håller stenhårt på Liverpool, men just nu är laget en bit ifrån de största, säger Glenn Hysén.

Vad betyder han för klubben?

– Om inte allt, så väldigt mycket. Visserligen gick det hyfsat utan honom när han vara skadad, men så var det även när jag spelade. När en storstjärna är borta är det alltid de andra som jobbar skiten ur sig och kliver fram. Men skulle han lämna vore det bedrövligt och oerhört tragiskt för klubben.

Finns det någon man kan skylla på om han lämnar?

– Det går inte att peka på någon speciell person, utan det handlar snarare om ekonomin. I somras var Liverpool intresserade av Valencias David Villa, och hade de haft pengarna hade de ju värvat honom som ett perfekt komplement till Torres. Men Liverpool är efter de största klubbarna som Manchester United, Chelsea, Barcelona och Real Madrid ekonomiskt.

Tror du att han stannar i Liverpool?

– Det där är ju svårt. Men sett till matchen i går ser han inte ut att vara i balans, han såg allmänt irriterad ut. Men jag förstår om han vill lämna. Som spelare vill du ju vinna titlar och känner han att han inte kan göra det i Liverpool så ska han lämna.

Vilken klubb värvar honom tror du?

– Bara det inte blir United med tanke på rivaliteten, det vore en katastrof. Det blir väl Barcelona eller Real Madrid. Jag tror även att Bayern München kan ha möjlighet att värva honom. Tyska ligan har gått framåt oerhört på slutet.

DISKUTERA: Tror du att Fernando Torres lämnar Liverpool i sommar? Var går han i så fall? Tyck till och diskutera HÄR!

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.