– Det kan bara sluta på ett sätt

SPEL

Veckans gästtippare: Gary Sundgren

Foto: veckans gästtippare Gary Sundgren tippar helgens tre hetaste matcher från spanska La Liga.

Under den aktiva karriären deltog Gary Sundgren bland annat i EM 2000 med Sverige och spelade bland annat fem säsonger i Spanien och Real Zaragoza.

På lördag ska den näst sista omgången av La Liga avgöras och här ger Gary sina bästa speltips i tre av de hetaste matcherna.

✓ SEVILLA–BARCELONA

Gary Sundgrens tips: 2 (1.50) och under 2.5 mål (2.67, bet365)

Gary Sundgrens kommentar: Ett tuff match. Sevilla krigar för en Champions League-plats, men är samtidigt inte lika bra hemma som de brukar vara den här säsongen. Det känns som att Barcelona är för bra. Jag tippar med hjärtat och tror på att Barcelona vinner.

✓ REAL MADRID–ATHLETIC BILBAO

Gary Sundgrens tips: 1 (1.11) och över 2.5 mål (1.33, bet365)

Gary Sundgrens kommentar: Det kan bara gå på ett sätt. En bergetta. Real Madrid har varit grymt starkt på hemmaplan och bara förlorat en match i ligan, mot Barcelona. Ronaldo är ju i hyfsad form och de har snittat ungefär fyra mål per match de senaste hemmamatcherna. Så det blir målrikt även nu.

✓ VILLARREAL–VALENCIA

Gary Sundgrens tips: 1 (1.75) och över 2.5 mål (1.57, bet365)

Gary Sundgrens kommentar: Inget av lagen har något att spela för samtidigt som det är ett derby, lagen ligger ju nästan vägg i vägg med varandra. Jag tror Villarreal är mest motiverat. Målrikt. 3–2 eller 4–2 till Villarreal, men det kanske jag får äta upp.