”Elfsborg gör processen kort”

SPEL

Så tippar Bosse Lundkvist, Challe Berglund och Marcus Källberg i dag

Dagens bästa spel den 19 juli.

BOSSE Lundkvist

DAGENS SÄKRA

Elfsborg har inte vunnit på naturgräs i allsvenskan under närmare ett års tid. Ändå tror jag att laget gör processen kort med Djurgården som vann turligt mot Helsingborg hemma. Spelvärd tvåa.

DAGENS DRAG

Vasalund äger en tilltalande statistik i bortamötena mot Syrianska senaste säsongerna. Vasalund kommer med förstärkt elva och seger i bagaget. Närmare fem gånger insatsen är värt ett singelspel och mindre insats som bas i byggnad av kombinationer.

DAGENS AVSLAG

Göteborg har inte gjort mål efter omstarten. Hysén missade straff mot AIK och pressen är stor på honom och andra rutinerade pjäser med ranke på den sargade truppen. TFF kan ta poäng igen i Götet.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Ingen söger emot när jag påstår att 2 Sahara C.Four i V65-1 är dagens klaraste vinnare. Han har oavsett lägen varit obeveklig på slutet. När han nu har lottats till ett perfekt läge finns det inget som kan hindra honom från fjärde raka.

DAGENS DRAG

Stochampionatet, V65-6, är inte den vassaste årgången av fyraåriga ston vi ser. Jag trodde redan i försöket på 10 Tiffany Brodda men då fick hon gå utvändigt ledaren vilket blev för tufft. Nu får hon smyga med och låta andra göra grovjobbet, det passar henne.

DAGENS AVSLAG

Jag provade att fälla 1 Cleo Nalan, DD-1, senast men det var lönlöst. Har nu lottats till innerspår och det kan hon inte försvara. Oavsett om hon blir fast eller inte trorjag att konkurrenterna hinner undan.

Marcus KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Göteborg är fortfarande utan poängförlust på den nya arenan. Laget har förvisso tappat Bjärsmyr och Wernbloom men man har trots det toppchans mot ett hårt sargat TFF som har viktige Bengtsson och ytterligare tio man skadade.

DAGENS DRAG

Sönderjyske har tappat succétränaren Broe och i premiären mot ett formstarkt Randers saknas även tongivande anfallaren Ilsö. Tvåan testas. Jag håller Coritiba som bättre än Atlético-PR i dagsläget och 2,80 på tvåan i det laddade Curitibaderbyt är bra betalt.

DAGENS AVSLAG

Bohemians lägger mycket energi på CL-mötet med Salzburg och trots att Derys usla ekonomi hr tvingat klubben att sälja flera spelare känns spel på ett troligen ofokuserat Bohs ändå vanskligt.