”Olympiakos är urstarkt hemma – vinner i kväll”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 20 oktober.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Svag dag i går – bara Fulham och underspelet i MFF–IFK Göteborg räddade hedern. Nu har vi en bra dag framför oss med CL-spel som höjdare. Dagens mest troliga vinnare är Barcelona till 1,13 mot Rubin Kazan, men mer intressant är hcp-spelet 1,5 mål till vettiga 1,66.

DAGENS DRAG

Det finns flera intressanta CL-spel i kväll. Dagens bästa är ett formstarkt Olympiakos mot mediokra Standard Liége. Olympiakos har sett mycket bra ut på slutet och är urstarkt hemma. Odds: 1,83. Liverpool är inte lika vasst längre. Men hemma är laget bara bättre än Lyon. Odds: 1,80.

DAGENS AVSLAG

Synd att behöva ge avslag en sån här dag. Jag tror ju även på Montreal, Cardiff, Nottingham och WBA... Men avslag var det. Inter litar jag inte på längre. Ettan till 1,35 hemma mot Dynamo Kiev vill inte jag svettas över.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Barcelona till 1,13 är inte mycket att hänga i julgranen, men vinner gör dem mot Rubin Kazan i Champions League. 1,50 på Arsenal är bättre, och visst bortaplan är inte lätt men AZ Alkmaar ska dem bara vinna mot.

DAGENS DRAG

När krutröken lagt sig i V65-6, DD-2 tror jag att det är Thomas Uhrberg som får vända upp och segerdefilera med 9 Strong Boy D.E.. Det lär bli rejäl körning från start och den behöver inte Uhrberg vara med i men däremot kommer han att ha mycket att åka med när endast sju hästar ska rundas till slut.

DAGENS AVSLAG

Lyon åkte på en överraskande förlust på hemmaplan i ligan i helgen och kanske var tankarna redan på dagens match mot Liverpool. Lyon är bra och att spela favoritoddset på Liverpool avstår jag från. Det kan ju komma in en badboll? ...

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Inter har kryssat i sina två första matcher i Champions League och behöver en seger här. De får tillbaka flera spelare nu. Kiev besegras till 1,35. Liverpool (1,75) blåser det snålt kring, men man är ett stabilt cuplag och tänder alltid till när det behövs. Lyon är inte lika vasst som tidigare säsonger heller.

DAGENS DRAG

Stuttgart har två raka oavgjorda i upptakten i Champions League och är normalt väldigt starkt på hemmaplan. Detta känns som en öppen match och ettan mot Sevilla ger väldigt bra betalt (3,65). Bara att prova detta överodds!

DAGENS AVSLAG

Fiorentina borta mot Debrecen ger 1,35, det är alldeles för lågt odds. Visst kämpar Debrecen i motvind i Champions League, men varje poäng är värdefull och jag skulle aldrig spela Fiorentina till 1,35 på bortaplan.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.