”Kalasform på Stoke”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

En märklig spelkväll – det finns 71 matcher att lira på. Ändå hittar jag få tunga ­favoriter med spelvärde i.Jumbon Ässät har sålt några av sina bästa spelare och har inget att spela för. Gästande JYP är betydligt bättre – och mer motiverat. 1,77 på tvåan är bra. Bologna vinner till 1,33.

DAGENS DRAG

Stoke har kalasform och har radat upp snygga vinster. Har bra chans hemma mot Southampton som saknar sin kapten Safri. Ettan ger fina 1,83. Även Watford (1,75), WBA (1,70) och Gillingham (2,00) är spelvärda. Norge vilar sina bästa åkare i mixedstafetten! Spela Sverige, 1,85!

DAGENS AVSLAG

Jag varnade för Plymouth senast – då mot Leicester. Laget vann just det ”hatmötet”. Nu kan det komma en reaktion – 1,80 på ettan ger jag rött sken till. Tycker i stället att Svenska Spels 4,00 på Barnsley lockar mer.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Omstart i hockeyallsvenskan i morgon där Bofors kämpar för att behålla sin play off-plats, topp sju alltså. Borta mot redan avsågade Hammarby får det inte gå åt helv...e, det är att slänga bort play off-platsen. Svenska Spel har 1,50 för Boforsseger, mycket spelvärde i det så lira redan i dag.

DAGENS DRAG

En startgalopp förstörde chanserna för 6 Cassoulet senast, jag tror inte att han vunnit ändå för vinnaren Little Rainbow var galet bra. Jag vet ändå att man i stallet trodde på chans och det vittnar ändå om kapaciteten hos Cassoulet som jag tror vinner V65-3.

DAGENS AVSLAG

I V65-6, DD-2, gör 7 Scarlets Aino årsdebut och på förhand ser det enkelt ut men enkel är inte han precis. Laddas han från start blir han stekhet och över full distans hinner han svimma. Han vann bara ett lopp i fjol och jag garderar.

✓ JESPER HUSSFELT

DAGENS SÄKRA

Bologna har toppat laget med Cristian Bucchi som kommit på lån från Napoli. Serie A är lite för tufft för honom men i Serie B är han en riktig bomber. Han har gjort två mål på tre starter hittills. Bologna vältrar sig över Avellino.

DAGENS DRAG

Nottingham vann enkelt senast mot Millwall och har fått upp farten ordentligt. Leeds har tappat formen helt och har egentligen inte varit bra på hela säsongen. Forest vinner på Elland Road.

DAGENS AVSLAG

Matcherna mellan Linköping och HV 71 är alltid alltid täta men oddset, 2,80, på kryss är hemskt dåligt. Det är även svårt att veta var lagen står efter landslagsuppehållet.

Publicerad: