”Suarez är det bästa köpet”

SPEL

Betssons spelexpert Ola Andersson om stormatchen på söndag i Premier League

Foto: DRÖMDEBUT Luis Suarez gjorde mål i sin Liverpool-debut i onsdags mot Stoke. På söndag slår han till igen enligt Ola Andersson.

Drömdebuten i onsdags var ingen tillfällighet.

Liverpools Luis Suarez gör mål igen på söndag mot Chelsea enligt Betssons spelexpert Ola Andersson.

– Vilken injektion det var för laget. Otrolig skillnad jämfört med hur Torres gick och hängde med huvudet, säger han.

Foto: Spelexpert Ola Andersson.

På söndag smäller det – och det rejält i London.

Chelsea mot Liverpool och det kan bli så att Chelseas Fernando Torres kan ställas mot sina gamla lagkamrater som han lämnade i måndags.

I Liverpool värvade man Luis Suarez som ersättare tillsammans med Andy Carroll.

”Vilken injektion”

Sportbladet Spel lät Betssons spelexpert Ola Andersson sia om hur matchen på söndag slutar och vem av stjärnvärvningarna som kommer göra mest nytta för sitt lag under resterande delen av säsongen.

När Suarez debuterade i onsdags för Liverpool gjorde han mål, och enligt Ola Andersson var det ingen tillfällighet. Stjärnan från Uruguay slår till även på söndag.

– Vilken injektion det var för laget senast. Otrolig skillnad jämfört med hur Torres gick och hängde med huvudet, säger Ola Andersson.

Halva priset

Han tror att Suarez kommer vara ett bättre köp än vad Torres är för Chelsea, i alla fall under denna säsong.

– Han kommer till Liverpool i ett tacksamt läge och hela klubben står bakom den värvningen. Kortsiktigt så tror jag att Suarez är det bästa köpet med tanke på ekonomi i förhållande till verkningsgrad spelaren ger laget.

– Han kostar halva priset jämfört Torres. På längre sikt tror jag Torres är den spelare som tar över efter Drogba som målskytt nummer ett i Chelsea och kommer bidra till titlar för klubben framöver.