Spel

Dags att kalasa på tubisarna, Ken

SPEL

Mister X: Hoppas du inte haft dem på fötterna för många dagar i sträck

Den inte alltid så ödmjuke pokerstjärnan Ken Lennaárd lovade förra veckan att han skulle äta upp sina strumpor om den glade gröngölingen Karl Möller vann ännu en gång i Nordiska pokermästerskapen i tv.

Är du för kaxig kan du tvingas äta upp det. Varsågod och kalasa på dina vita tubisar, Ken! Hoppas du inte haft dem på fötterna för många dagar i sträck.

Skulle förresten vara kul att se Ken spela mot Karl Möller. Tillåt mig att hålla några marker på Möller.

Det kunde ju ha varit värre, en av svensk travsports högsta chefer lovade för några år sedan att studsa hem på sin allra ädlaste del om en viss häst förlorade på Solvalla. Tyvärr har jag har bara sett chefen åka bil hem till Ekerö än så länge. Men det är ju aldrig för sent att infria ett löfte.

Hans G lämnade in - som väntat

Upploppsklockan har ringt för Hans G Lindskog, skrev jag i den här spalten för exakt en vecka sedan.

Visserligen gäller det att läsa min spalt om ni vill veta senaste nytt inom travvärlden, men den gode Hans Gunnar nådde mållinjen snabbare än någon kunde ana. Var det efter att ha läst min spalt förra veckan du bestämde dig för att ta din mats ur skolan, Hans G?

Hoppas inte det, för vi kommer att sakna dig, men hoppas få höra dina sköna oneliners i tv framöver.

Vem tar nu över? Dom kommer från alla håll, gott folk!

Sportbladets travkrönikör Lutfi Kolgjini ligger högt på många topplistor i år. En mindre smickrande lista som den gode Ludde också toppar är buslistan. Han har dragit på sig 30200 kronor i böter på 200 starter. En topplista som Kolgjini garanterat inte toppar är däremot tränarkollegan Kari Lähdekorpis lista.

De två stortränarna i södra Sverige hyser något av en hatkärlek till varandra. Men jag har hört att Kari Lähdekorpi smygläser Sportbladet på lördagar för att se vad Lutfi Kolgjini skriver i sin spalt. Och jag vet att Kolgjini lusläser Lähdekorpis spalt i Halmstads travprogram.

● ●Berg har en kanonhand

Till sist veckans vinnare, som är förre Teliachefen Lars Berg. Berg har blivit invald i styrelsen till världens största pokerföretag Partygaming. Bolaget går in på Londonbörsen den här månaden. Snacka om att Lars Berg sitter med en kanonhand på given: pokeraktier för 1,4 miljoner kronor i bonus.

MISTER X (mrx@aftonbladet.se)

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel