Rivalmötets galna odds

SPEL

Ancelotti och Mourinho möts igen: ”13 gånger pengarna att de inte skakar hand med varann”

Foto: vad händer i kväll? Carlo Ancelotti, Chelsea och José Mourinho, Inter, möts i kväll. Ett spelbolag har tagit fram galna specialodds på gigantmötet på Stamford Bridge.

Tungviktsmöte. Rivalmöte. Hjärnornas kamp.

Det är vad som väntar när Chelseas Carlo Ancelotti och Inters José Mourinho stöter på varandra i kväll på Stamford Bridge.

– Blir det tumult på slutet ger vi 13 gånger pengarna på att de inte kommer att skaka hand med varann efter matchen, säger Dan Vikman på spelbolaget Expekt.

Ni kan historien vid det här laget.

Portugisen José Mourinho fick sparken av Chelsea hösten 2007, trots två ligatitlar.

Sommaren 2008 tog han över Inter och ställdes mot rivalerna Milan och dess tränare Carlo Ancelotti vid ett flertal tillfällen.

Möts på Mourinhos gamla hemmaborg

I kväll möts de igen – på Mourinhos gamla hemmaarena och Ancelottis nya – när returmötet i Champions League ska avgöras.

Inter vann det första mötet på San Siro med 2–1, och inför kvällens jättematch har spelbolaget Expekt tagit fram galna odds på matchen.

”Har enorm press på sig”

– Blir det tumult på slutet och dramatiskt ger vi 13 gånger pengarna på att de inte kommer att skaka hand med varann efter matchen vilket är kutym, säger presschefen Dan Vikman. Han fortsätter:

– Mourinho och Ancelotti har en enorm press på sig i den här matchen och det är inte otroligt att de kommer att stångas vid tränarbänkarna på Stamford Bridge om det hettar till på planen. Det har skett förr.

”Fysisk match”

– Vi kan utgå från en tuff och fysisk match där Chelsea kommer att sätta högsta fart och första målet blir nog helt avgörande. Gör Chelsea 1–0 kan det bli riktigt tufft för Mourinho om publiken börjar håna honom och då får vi se hur Mourinho reagerar – och agerar.

DISKUTERA: Vad tror du om matchen i kväll? Kommer det hetta till mellan tränarna? Hur spelar du? Tyck till och diskutera HÄR!

RÖSTA & TYCK TILL: Hur slutar kvällens matcher?