Här är superoddset på OS sämsta lag

SPEL

Över 1000 gånger pengarna på att Nya Zeeland tar OS-guld i damfotbollen

Foto: vinner knappast Spelbolaget bet365 rankar Nya Zeeland som OS sämsta lag. Ett skrällguld ger över hela 1000 gånger pengarna.

Vill du ha chansen till de stora pengarna under damernas fotbollsturnering och spela på en riktig superskräll?

Lägg i så fall dina pengar på att Nya Zeeland tar OS-guld.

– De rankas som OS sämsta lag och de kan spelas till över 1000 gånger pengarna, säger Jörgen Sparredal på spelbolaget bet365.

I dag börjar damernas OS-turnering i fotboll.

Sverige inleder mot Kina och svenskorna är favoriter att vinna sin grupp före värdlandet, men något guld lär det knappast bli.

Sjunde lag

– Vi rankar Sverige som sjunde bästa lag och de kan spelas till hela 21 gånger pengarna att vinna OS-guld, säger Jörgen Sparredal, marknadschef på bet365.

Knappa favoriter

Tyskland är spelbolagets favoriter att ta hem OS-guldet, medan Nya Zeeland är det lag som ger dig mest pengar vid en skrällseger.

– Tyskland är knappa favoriter före USA och Brasilien. Oddsmässigt är det ett stort hopp ner till fjärde lag som är Norge och det skulle förvåna oss om guldet hamnar utanför favorittrion, säger Sparredal och fortsätter:

– Nya Zeeland rankas som OS sämsta lag och de kan spelas till över 1000 gånger pengarna att vinna OS-guld, säger Jörgen Sparredal.