”Perfekt uppgift för Syrianska i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Syrianska, som är Sveriges bästa division 1-lag, har en perfekt uppgift i? kväll. Sylvia, som nu saknar fyra ordinarie nyckelspelare, besegras enkelt på hemmaplan. 1,35 får vi hos bet365. Norska Viking spelade ut finska Honka i första mötet. Vinner nu hemma till 1,57 (bet365)

DAGENS DRAG

Gent ger höga 4,00 hos Betway. Jag säger inte att belgarna har toppchans – men laget bör vinna fler än var fjärde match på Fredriksskans. Det här är ett spelvärt odds. Sleipner är bara för bra för division 2-spel. Har bra chans borta mot Smedby till 1,80 (Unibet).

DAGENS AVSLAG

Kroatiska Hajduk Split gjorde en bra bortamatch mot Deportivo och fick helt rättvist med sig 0–0. Deportivo har sitt fokus på helgens hemmamatch mot Real Madrid och jag spelar inte tvåan till 1,95.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Under året obesegrade 1 Bring Me Luck i V65-3 har en lämplig uppgift framför sig. Han möter bara jämnåriga kamrater och har lottas till ett passande läge då han är startsnabb. Det blir en snabb start, sedan dämpar Stefan Persson tempot en bit för att sedan dra musten ur övriga till enkel seger.

DAGENS DRAG

Att tampas med övermakten är ofta utvecklande och 9 B.W.L Champion har ständigt blivit bättre, bl a genom att möta kulltopparna typ Maharajah med flera. Nu är ingen från kulltoppen med, även om det är flera bra, och då ser det ut att kunna bli seger i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

14 Quarcio Du Chene är en fantastisk stayer som borde varit med i Derbyt. Han vinner nästan alltid, men jag provar att jobba bort honom i V65-5, DD-1 då det finns ett gäng bra stayers i loppet, han kommer inte att få något gratis.

✓ LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

14 Quarcio du Chene (V65-5) strulade det väldigt för senast och han galopperade till slut. Gången före var han oerhört fin när han inte gav Wellino Boko skuggan av en chans att gå i närkamp. Den här uppgiften ser väldigt tilltalande ut och han har toppchans att krossa alla.

DAGENS DRAG

6 Vic Starlake (V65-2) gjorde comeback under Axevallas trippeltrav och hade vunnit redan då med lucka. Senast var han helt enkelt toppfin när han svepte fältet inför slutrundan och vann överlägset. Det här är en riktigt bra häst som inte ens ser ut att bli favorit här. Jag spikar.

DAGENS AVSLAG

13 Rouge (V65-4) kommer från seger men det var i ett mycket enklare gäng än vad som bjuds nu. Den här uppgiften ser mycket tuffare ut med tillägg och Björn Goop drar ju alltid mycket extrastreck. Jag rankar ner henne.