Titta: De hänger löst i kvällens Let's Dance

avMadeleine Brohlin

Spelbolaget: ”Nu bör det vara hennes tur att lämna”

1 av 2 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Pia Johansson och dansaren Marc Christensen.

Tjejerna Pia Johansson och Linda Lindorff får det tufft i kvällens Let's Dance.

Enligt spelbolagen hänger de löst denna vecka.

– Pia Johansson har hängt löst oddsmässigt i flera veckor på raken och nu bör det vara hennes tur att lämna, säger Henrik Holm på Unibet.

Förra veckan tippade spelbolaget Unibet att det var skådespelaren och komikern Pia Johansson som skulle tvingas lämna Let's Dance.

Men så blev det inte – istället var det Instagramstjärnan Toni Prince och programledaren Linda Lindorff som hängde löst när de var sist kvar på trappan.

Till slut kom domen; att Toni Prince hade dansat klart.

– Det var lite överraskande att Toni Prince fick lämna programmet i förra veckan, han var långt ifrån den sämsta dansaren men föll på att han var den minst kända personen i startfältet, säger Henrik Holm.

Pia som lämnar?

Enligt spelbolaget ser det ut att stå mellan Linda Lindorff och Pia Johansson ikväll. Att Pia lämnar programmet står i 2.75 gånger pengarna – Linda står i 3.00 gånger pengarna.

– Pia Johansson har hängt löst oddsmässigt i flera veckor på raken och nu bör det vara hennes tur att lämna, menar Henrik Holm.

Förra veckan bjöd Bianca Ingrosso och hennes partner Alexander Svanberg på stor show då de belönades med tre tio:or av juryn. Säsongen första fullpoängare.

– Oddset på att Bianca Ingrosso tar hem tävlingen har sjunkit ytterligare, från 2.50 förra fredagen till 1.85. Det ser att bli en duell mellan henne och Elisa Lindström i slutändan, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM