Spel

– Södertälje ska bara slås tillbaka

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Som vanligt är måndagsutbudet magert. Det ”säkraste” spelet är troligen Borås hemma mot ett ­avsågat Mariestad till 1,45 (Unibet) i Hockeyallsvenskan. Borås har ett bättre material på de flesta positionerna och vill hemskt gärna i praktiken säkra kontraktet i kväll. Bra etta.

DAGENS DRAG

Helgen blev okej – fem av sju spel gick in. I dag vilar jag troligen från de flesta objekten. Hittar ett enda bra drag – att Skellefteå slår SSK med minst två mål (-1,5). Vill Skellefteå spela om medaljerna så ska bara Södertälje slås tillbaka på hemmaisen. Odds: 1,90.

DAGENS AVSLAG

Spelbolagen har gjort bottenlaget Hansa Rostock till knapp favorit hemma mot topplaget Freiburg. Med tanke på att Rostock saknar bäste spelaren Bartels, två mål senast, tycker jag att det är en bräcklig favorit.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

I V4-4 har jag en vinnare. 7 Domino Eson har jag alltid gillat, det är en häst som speedar sylvasst när han får till det. Senast smögs han med på innerspår och letade lucka i det längsta. Över mål var han okörd och det råder ingen tvekan om att han vunnit med fritt fram. Nu sitter inte kusken fast!

DAGENS DRAG

Vet inte alls om 11 Louis Chap (V65-6) är i full form – han har inte startat sedan V75 i Gävle i början av ­november. Då spurtade han sin vana trogen strålande som tvåa. Han blir inte det minsta betrodd här och oddset på både vinnarspel och DD är högt. Det är värt att chansa på att formen är fin.

DAGENS AVSLAG

Duellen mellan 3 Caramba Hall och 8 Tigger i V65-4 ska bli rolig att se, två fina hästar som körs av två sjövilda kuskar. Men att gissa vem som vinner avstår jag. Ta båda på V65 och sitt ner i båten.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Skellefteå är tillbaka på banan igen i och med segern borta mot HV 71. Starkt! Ska det bli slutspel så måste man fortsätta på den inslagna vägen annars kan det lika gärna sluta med bortamatch mot Almtuna senare i vår. Jag tror laget mosar SSK. 1,55 och jag tror på tomten igen.

DAGENS DRAG

Jag skrek Bollnäs i fredags och allt såg klart ut med 3–0 en bit in på andra halvlek. 3–3 till slut och för dagens vinstpengar tänker jag skicka en psykolog till Hälsingland. Måndagen ser relativt osexig ut men Linköping brukar lyfta sig när ”bättre” motstånd väntas. Färjestad får stryk till 2,75!

DAGENS AVSLAG

Visst, Arsenal bör slå Cardiff sju av tio gånger, men eftersom Londonlaget under hela säsongen haft enorma problem med lag som backat hem så tänker jag inte röra ettan till 1,30. Dess­utom är Cardiff rätt bra …

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa veckans hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel