”Chelsea vinner mot Tottenham idag”

Marcus Källberg

SPEL

DAGENS SÄKRA

Freiburg vann rättvist mot HSV senast och formen är fullt godkänt. M’gladbach har däremot endast en vinst på de 13 senaste matcherna och utan avstängda Reus och Bobadilla får nog laget det kämpigt igen. 1,95 (Betclic) på ettan är bra.

DAGENS DRAG

Sheffield United är ett lag som ofta överskattas av bolagen. Har i ärlighetens namn inget vidare material. Framförallt inte i dagsläget. Man har stora skadebekymmer på anfallssidan, vilket gör att Evans är den enda tillgängliga forwarden inför dagens match. Barnsley kan spelas till fina 2,40.

DAGENS AVSLAG

Wolverhampton är favorit i derbyt mot Birmingham men man har inte övertygat nämnvärt på slutet och laget dras dessutom med kännbara skadeproblem för tillfället. En sårbar favorit.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Jag var överraskad över hur bra 1 Jealous Broline var vid V75-segern senast där han spetsade och bara åkte ifrån till slut. Spetsläge igen i V65-6, DD-2, och även om det finns några bra emot ser jag inte hur han ska kunna förlora.

DAGENS DRAG

Genom att vara offensiv i inledningen tar Lutfi Kolgjini befälet över loppet och när nu 6 Milliondollarbaby (V65-3) har ett lopp i kroppen efter vila kommer han vara bättre än senast. Då kan också Ludde vara så offensiv som han vill.

DAGENS AVSLAG

Norrortsderby i division 1-hockeyn, Väsby–Arlanda där Väsby har fått igång sitt spel och plockat poäng i nästan varenda match på slutet. Man ska vara försiktig med att lita på favoriten här.

Bojan Djordjic

DAGENS SÄKRA

Jag har hittat dagens säkra spel i Spanien, där Sporting Gijon klarar av att ta tre poäng mot Levante som varit väldigt blekt i årets La Liga.

DAGENS DRAG

Klassiskt London-derby på schemat i dag. Chelsea vinner mot Tottenham. Tror inte att det blir en promenadseger dock, men Roman Abramovitjs pojkar tar det här till 2,50.

DAGENS AVSLAG

Jag kan sympatisera med dem som protesterar mot de tidiga matchstarterna. Lagen är inte riktigt vakna så jag avstår att spela på Bologna–Milan som har avspark redan 12.30.