Ny FA-cupskräll kan ge 1 001 gånger pengarna

SPEL

Kan sensationslaget från division 5 störa Man United?

Foto: SKRÄLLGÄNG Crawley Town jublar. På lördag ställs skrällgänget mot Manchester United på Old Trafford i FA-cupens femte omgången. Kan de skrälla igen? Knappast enligt oddsen.

Siffror som 29 och 1 001 gånger pengarna.

Ja, det är siffrorna som hela Englands skrällgäng Crawley Town måste trotsa när de stöter på jätten Manchester United på Old Trafford i FA-cupen.

– Tyvärr tror vi att Crawley Towns saga tar slut, säger Jörgen Sparredal på spelbolaget bet365.

Crawley Town har tagit hela fotbolls-England med storm.

Gänget som kommer från Blue Square Premium, motsvarande division fem, har tagit sig fram till den femte omgången i FA-cupen.

Har slagit ut Derby

På vägen har de bland annat slagit ut Torquay (League 2), Swindon (League 1) och det före detta engelska storlaget Derby County, nu i Englands andradivision The Championship..

På lördag ställs Crawley Town inför klubbens största match genom alla tider – Manchester United på Old Trafford.

Har bara smeknamnet gemensamt

På förhand finns det bara en sak som klubbarna har gemensamt – smeknamnet ”The Red Devils”.

Ser man till oddsen så vore det så klart en praktskräll om laget över huvud taget pressar Manchester United på dess hemmaborg.

– Tyvärr tror vi att Crawley Towns saga tar slut på Old Trafford och vi erbjuder favoritoddset 1.06 på att United vinner matchen och 1.02 på att United går vidare till kvartsfinal. Det skulle vara en stor överraskning för oss om Crawley lyckas hålla nollan eller göra mål, säger Jörgen Sparredal på spelbolaget bet365.