Här är galna oddset på Juventus i Serie A

SPEL

Kan gå obesegrat – hela säsongen: ”För starka”

Foto: Juventus får fira för femte året i rad, enligt oddsen.

Här är otroliga oddset på Juventus i Serie A.

Ett spelbolag ger 50,00 gånger pengarna om laget går obesegrat kommande säsong – och tar sin femte (!) raka ligatitel.

– "Den gamla damen" känns alldeles för starka för att något lag ska kunna hota om titeln på allvar, säger Mattias Wennerkvist hos Betsson.

Förra säsongen vann Juventus Serie A med 17 poängs marginal ner till tvåan Roma. Och sett till oddsen talar allt för att laget återigen vinner ligan, som startar i helgen.

Ett spel på Juventus ger som bäst 1,70 gånger pengarna.

– Man har seriens bredaste trupp med stjärnspelare som Pogba och Mandzukic. Man har kvar stommen av sin trupp från ifjol samtidigt som man täckt upp för de spelartapp man haft. Värvningen av Khedira kommer göra stor nytta för att stänga till på mittfältet, säger Mattais Wennerkvist.

Kan upprepa otroliga bedriften

Spelbolaget har till och med tagit fram odds på huruvida storfavoriten kan gå igenom säsongen utan förlust, något man lyckades med säsogen 2011/12.

– Juventus kommer som sagt att han en bra säsong där man står som storfavoriter inför säsongen, att de ska gå obesegrade genom hela säsongen känns dock smått otroligt och denna marknad erbjuds därför till odds 50,00.

Roma största utmanaren

Även hos de andra spelbolagen är ”Juve” jättefavorit till segern, även om man tror att några lag kan utmana på allvar. Henrik Holm, Unibet:
– Roma ser riktigt starkt ut med nyförvärvet Dzeko på topp och Milan och Inter har värvat en rad kvalitetsspelare. Även Napoli och Lazio kan vara med och slåss om titeln, säger han.

Men när medaljerna ska delas ut i maj nästa år blir det ändå svartvitt i topp, tror Robin Karlsson hos Expekt:

– De har trots allt fortfarande kvar en solid kärna i form av spelare som Buffon, Chiellini och Pogba. De har dessutom snappat upp några talangfulla spelare så som Dybala och Rugani som med åren, kanske redan direkt, kan bidra till deras framgångar. Vi tror helt enkelt att Juventus fortfarande är snäppet vassare än alla utmanare.

Se oddsen nedan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A

Spel