Strömberg spelar på elva matcher i helgen!

SPEL

Ska Expekts expert hålla undan i den näst sista rundan av denna omgång av Spelbolagsfajten?

Det är frågan när det börjar dra ihop sig i denna expertdsuell.

Strömberg själv är segersäker och spelar på hela elva matcher i helgen – allt från en dubbel i Premier League till en sexling med matcher från fyra olika ligor.

– Nu är jag i täten och där ska jag stanna. Självklart har jag fått smak på en ny seger i Spelbolagsfajten, säger Glenn.

Thomas Nordahl, Bet24

Vi ligger lite efter men vi har inte gett upp, tvärtom! Vi kämpar vidare och nu väljer vi att gå på offensiven. Vi är taggade till tusen denna näst sista omgång!

IFK Göteborg - IF Brommapojkarna 1 1.40

Malmö FF - Trelleborgs FF 1 1.50

Arsenal - Portsmouth 1 1.47

Malmö vill naturligtvis vara bäst i Skåne och ta den lilla chans som finns att närma sig toppen av Allsvenskan. IFK Göteborg imponerade oerhört mot Halmstad senast och i Niklas Alexandersson har man Allsvenskans bästa lagspelare. Arsenal kämpade ner Manchester City med viss möda, men jag tror det blir lättare mot Portsmouth som har flera viktiga spelare skadade ( Mendes- Kranjcar). Det är upplagt för målkalas för Arsenal hemma!

Odds: 3.08

Spel: 100 kr

Roma-Siena 1 1.22

Empoli-Inter 2 1.50

Vi lägger även i en italiensk dubbel med Roma och Inter som segrare. Roma imponerade stort i premiären mot Palermo med en säker 2-0 vinst och Inter vill inte tappa flera viktiga poäng i inledningen av säsongen inte minst efter den snöpliga poängförlusten mot Udinese. Forza Internazionale!

Odds: 1.83

Spel: 100 kr

Kvar i kassan inför helgen: 506.50 kr.

Karin Lundgren, Betway

Hej! Jag tappade ledningen till Glenn förra veckan men nu hoppas jag att jag kan besegra honom till slut.

Blir ett spel i den spanska ligan som jag tycker ser riktigt bra ut på förhand.

Villarreal - Real Madrid

Över 4.5 gula kort

Odds: 1.65

Insats: 200:-

Två lag som börjat med varsin seger och den spanska ligan brukar vara rätt så kortrik. Tror på en ganska tät och tuff match och spelar ganska hårt på att det blir minst 5 st gula kort i matchen.

Lycka till om ni följer!

Kvar i kassan inför helgen: 940 kr.

Glenn Strömberg, Expekt:

Nu är jag i täten och där ska jag stanna. Självklart har jag fått smak på en ny seger i Spelbolagsfajten. Denna gång har jag granskat ligorna runtom i Europa och har hittat några riktigt intressanta spel bland Expekts alla fotbollsodds. Jag grundar med en bankdubbel. Jämfört med bankränta och även börsen numer är 42 procent i ränta på ett par timma helt okej. Det handlar alltså om oddset 1.42 på att Liverpool besegrar Derby och att Manchester United betvingar Sunderland. På hemmaplan ska dessa röda giganter vara klassen bättre än nykomlingarna. Derby ser redan ut som ett jumbolag och även om Roy Keane kommer att elda på sina mannar i Sunderland ska inte kunnandet räcka till. Jag spelar denna dubbel i Premier League direkt. I Italien satsar jag på en aptitlig trippel med Udinese, Torino och Roma till nästan fyra gånger pengarna. Roma är en given bank i helgen för alla spelare, hemma mot Siena, och Udinese kan utnyttja Napolis jakt på form och självförtroende efter premiärförlusten. Udinese å sin sida såg riktigt bra ut mot Inter. Torino går mot en bra säsong och Reggina får det svettigt på bortaplan. Ni som följt mina spel på denna plats i år vet att jag då och då har provat kombinationer, med ganska stor lycka. Jag provar en sexling denna helg till en liten slant, men till ett skönt odds. Bayern Munchen har ett härligt lag och Hamburg har spelat i Uefacupen i veckan. Sporting och Porto är klasslagen i Portugal och vinner. I spanska ligan jagar Valencia revansch och Zaragoza är hemmastarkt. Valenciennes lever på en flygande start i Frankrike.

Sexlingar är ingen lek Men jag säger då det. Vi får se hur det går.

Liverpool - Derby 1

Manchester United - Sunderland 1

Odds: 1.42

Bet: 100 kr

Udinese - Napoli 1

Torino - Reggina 1

Roma - Siena 1

Odds: 3.83

Bet: 30 kr

Valenciennes - Metz 1

Hamburg - Bayern München 2

Sporting - Belenenses 1

Leiria - Porto 2 1

Almeria - Valencia 2

Zaragoza - Racing Santander 1

Odds: 28.55

Bet: 10 kr

Total insats: 140 kr

Kvar i kassan inför helgen: 1 105,50 kr