”Jag har hittat ett riktigt bra spel”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag tycker att jag har hittat ett riktigt bra spel i kväll i ettan på Stoke i Ligacupen mot Derby. Stoke är en maktfaktor på hemmaplan och satsar hårt på att nå Ligacupens semifinal. Derby har usel form och har ingen vettig skadefri mittback … Det här tar Stoke hem till fina 1,75.

DAGENS DRAG

Utöver Stoke hittar jag inte mycket av intresse – kvällens utbud är klart mediokert. Luton är mer eller mindre piskat att vinna kvällens jumbomöte med Bournemouth. Ettan kan spelas med liten peng till 2,15. Täbys damer har fin chans mot Huddinge. Odds: 1,65.

DAGENS AVSLAG

Det finns väldigt många objekt jag avråder till spel på. Det kommer bättre speldagar längre fram. 1,30 för tvåan på Ystads IF mot Tumba är ett odds som jag inte vill röra vid. Vill se mer av YIF innan jag spelar laget igen.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Hade det inte funnits open stretch hade jag kanske varit lite försiktig men nu kan inte 1 Airsstrike bli instängd. Han kanske inte ens behöver använda sig av open stretch i V65-1 då han eventuellt tar ledningen för han är inte bara snabb till slut, utan även från början.

DAGENS DRAG

Galoppen senast är inget att hänga upp sig på, utan det ser jag som ett olycksfall i arbetet för 10 Inte Illa i V65-5, DD-1. I dag står 20 meter bättre till mot 14 Asa Snabb, som är en av hans värsta motståndare. Lång distans är Inte Illa utan det passar perfekt.

DAGENS AVSLAG

Västerås och Växjö har båda överraskat men åt olika håll i hockeyallsvenskan. Röran runt Tornberg har inte varit bra för Västerås. För Växjö spelar inte hemma eller bortaplan någon roll. Svårspelad match som vi står över.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Efter sin starka insats senast, då 6 Decarone spurtade ner alla utom en för dagen mycket bra Lindus Key, känns han som den naturliga spiken i kvällens omgång. Motståndet i V65-2 är klart mycket överkomligare än vad det var förra gången. Decarone vinner väl oavsett position?

DAGENS DRAG

9 Johan Eme i V65-3 har dragit på sig en tråkig resultatrad vilken gör att han ser ut att kunna bli aningen bortglömd i kväll. Det är bara att tacka för, jag är nämligen helt säker på att Johan Eme kapacitetsmässigt är den klart bästa hästen i det här loppet.

DAGENS AVSLAG

1 Soccer i V65-4 vann ett blufflopp senast. Gången före gjorde han en riktig plattmatch. Det är inte omöjligt att han kan göra det igen i kväll. Utsätts han för syn är han sårbar. Gardera!

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.